Εκπαίδευση

05/02/2023 - 13:34

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου - Κλειστά ΟΛΑ τα σχολεία σε όλη τη Λέσβο

Οι ανακοινώσεις των Δήμων

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Λέσβο λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των Δήμων.  Το κλείσιμο των σχολείων γίνεται κυρίως για προληπτικούς λόγους καθώς με βάση τις προβλέψεις η κακοκαιρία θα επηρεάσει το νησί μας κυρίως από το βράδυ της Κυριακής.

 

 

Η ανακοίνωση από τον Δήμο Μυτιλήνης:

 

Με απόφαση του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη και μετά από συνεννόηση με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυτιλήνης θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα». 

 

 

Η ανακοίνωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου: 

Με Απόφαση Δημάρχου και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις Διευθυντών των σχολείων και της Πολιτικής Προστασίας λόγω των προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών και των πιθανών χιονοπτώσεων, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου θα είναι αύριο Δευτέρα 6/2 ΚΛΕΙΣΤΑ. 

Αναλόγως της πορείας των καιρικών συνθηκών, αύριο με νέα ανακοίνωση θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων.

 

Μοιράσου το άρθρο!