Εκπαίδευση

28/06/2022 - 17:31

Εκπαιδευτικοί του 6ου Γυμνασίου Μυτιλήνης στο Συνέδριο του έργου «Σχολεία για όλους – Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων στα Ελληνικά Σχολεία»

«Το αποτέλεσμα της δουλειάς σας είναι ιδιαίτερα αξιόλογο και ενθαρρυντικό όσον αφορά την πρόοδο που επιδιώκουμε στον τομέα της συμπερίληψης! Η συνεισφορά σας τόσο ατομικά όσο και ως ομάδα είναι πραγματικά πολύτιμη και νιώθουμε ευγνώμονες που σας έχουμε κοντά μας!»

Μ’ αυτά τα λόγια οι υπεύθυνοι του προγράμματος «Τοπική ανάπτυξη και Μείωση της Φτώχειας» χαιρέτισαν τους εκπαιδευτικούς του 6ου Γυμνασίου Μυτιλήνης που πήραν μέρος στο Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 20 Ιουνίου.

Το Συνέδριο ήταν η τελική φάση του έργου «Σχολεία για όλους – Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων στα Ελληνικά Σχολεία» που υλοποιήθηκε το σχολικό έτος 2021 -2022 από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Wergeland (EWC) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και την υποστήριξη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ). Στο δίκτυο σχολείων του έργου ανήκει και το 6ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης.

 

Ο Διευθυντής

Παναγιώτης Σκορδάς, Φιλόλογος

Μοιράσου το άρθρο!