Εκπαίδευση

07/04/2023 - 16:31

Ενημέρωση μαθητών Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής Λέσβου για τον εθελοντισμό, το ανθρωπιστικό έργο & τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Μετά από σχετικό αίτημα που απηύθυνε στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής Λέσβου και μετά από έγκριση του Προέδρου του ΕΕΣ, Dr. Αντωνίου Αυγερινού, ο Πρόεδρος του Π.Τ. ΕΕΣ Μυτιλήνης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, η Κοινωνική Λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Π.Τ. ΕΕΣ Μυτιλήνης κα. Μαρία Συμεού και το Μέλος Δ.Σ. – Εθελόντρια κα. Νίκη Καλλιοντζή, επισκέφθηκαν το εν λόγω σχολείο στις 6 Απριλίου 2023 με σκοπό να ενημερώσουν τους μικρούς μαθητές και το διδακτικό προσωπικό για τον εθελοντισμό, το ανθρωπιστικό έργο και τις δράσεις του Οργανισμού μας.  

 

Στο πλαίσιο αυτό, κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των μικρών μαθητών προβάλλοντας εικονογραφημένη την ιστορία και το πολυδιάστατο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ οι μαθητές συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε διάφορες βιωματικές δραστηριότητες, με παιχνίδι και ζωγραφική. 

 

Μοιράσου το άρθρο!