Εκπαίδευση

25/06/2019 - 06:38

Εντυπωσιακό φινάλε στο 5ο Γυμνάσιο με πολιτιστική τεχνολογική και επιστημονική βραδιά

Το 5ο Γυμνάσιο στα πλαίσια του αποχαιρετισμού των παιδιών της τρίτης γυμνασίου στο δρόμο τους για το λύκειο,  διοργάνωσε μία πολιτιστική τεχνολογική και επιστημονική βραδιά  στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου .

Μέσα από τη θεατρική παράσταση, που έγινε από το θεατρικό τμήμα του 5ου Γυμνασίου, τα παιδιά απέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο την «Ελένη» του Ευριπίδη που διδάσκεται στην τρίτη γυμνασίου.

 Επίσης  αποδόθηκαν τραγούδια στη γαλλική γλώσσα ενώ οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία   να περιηγηθούν στην έκθεση εικαστικών τεχνών, στην έκθεση τεχνολογίας και ρομποτικής…

 Παρουσιάστηκε επίσης , η μοναδική ελληνική συμμετοχή του 5ου Γυμνασίου στο έτος περιοδικού πίνακα. Σε αυτή τη συμμετοχή, το σχολείο μας απέδωσε στο μάθημα των εικαστικών τεχνών, το στοιχείο γερμάνιο που θα κοσμεί τον παγκόσμιο περιοδικό πίνακα στοιχείων.

 Εκτέθηκαν επίσης τετράδια, των  οποίων  τα εξώφυλλά τους σχεδίασαν οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου, με στόχο την εκστρατεία εναντίον του σχολικού εκφοβισμού.

 Γενικά το 5ο Γυμνάσιο εκτός από την ουσιαστική μόρφωση που δίνει στους μαθητές του παράγει πολιτισμό σε όλες του τις μορφές όπως  τεχνολογία, ρομποτική, θέατρο και τραγούδι ,….

Ευχόμαστε στα παιδιά καλή επιτυχία στο νέο τους δρόμο στο λύκειο.

Μοιράσου το άρθρο!