Χρόνος ανάγνωσης
:
2'
Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Αγιάσου παρουσίασε την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 στις 7 μ.μ. στο κατάμεστο κινηματοθέατρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου τη θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ, στο πλαίσιο εκπόνησης πολιτιστικού προγράμματος του σχολείου κατά το σχολικό έτος 2013-2014. Τα παιδιά εντυπωσίασαν με το ξέχειλο ταλέντο τους και καταχειροκροτήθηκαν από το θερμό κοινό. Έτσι ζευγάρωσαν τις μεγάλες επιτυχίες τους, μετά και τις περσινές εξαιρετικές τους εμφανίσεις με το έργο «Γκόλφω forever» του Ντίνου Σπυρόπουλου. Με υπομονή, επιμονή, αλληλοϋποστήριξη, συνεργατικότητα παρήγαγαν ένα θαυμαστό αποτέλεσμα. Περιττό να πούμε πως η παράσταση πρέπει να παρουσιαστεί τουλάχιστον και στη Μυτιλήνη.
Συγχαρητήρια στους μαθητές που ερμήνευσαν με ζηλευτή υποκριτική ικανότητα τους ρόλους τους (Διανομή: Ιωάννα Καρακωνσταντή (Ιουλιέτα), Μιχάλης Κουτσκουδής-Βουρλής (Ρωμαίος), Ραφαήλ Ανδρεαδέλλης (Ηγεμόνας, πατέρας Λαυρέντιος), Μαρία Πετεινέλλη (παραμάνα, Καπουλέτου), Αναστάσης Χατζηγιάννης (Μερκούτιος, Καπουλέτος), Στράτος Χατζηβασιλείου (Πάρης, μπάρμαν), Γιονίτα Ζεκιολάρι, Μαρία Γιαταγανέλλη (τροβαδούροι), Αντώνης Ασβεστάς (γιος του Γκρέκο), Παναγιώτης Τζανής (μουσικός), Ελένη Λύτρα (σαλπιγκτής), Μαρία Κεφάλα, Σοφία Κουταλέλλη, Ταξιαρχούλα Χατζέλλη, Δημήτρης Λιγιέλλλης, Γιάννης Καμπιρέλλης, Ταξιάρχης Ζεκιολάρι (θίασος)), αλλά και στους υπεύθυνους καθηγητές (Μπόντη Βαΐα (προετοιμασία παράστασης), Μπουντούρη Ελένη (σκηνικά, κουστούμια), Λασκαρίδη Στυλιανό (μουσική), Μωράτη Ηλία (φωτισμός, μουσική)) που με τη δουλειά τους τιμούν το λειτούργημα του εκπαιδευτικού και παρέχουν στα παιδιά μας την παιδεία που δεν βρίσκουν στα βιβλία της εποχής του δήθεν δημόσιου σχολείου της αγοράς!
Η θεατρική ομάδα ευχαριστεί θερμά: Το Αναγνωστήριο Αγιάσου για τη φιλοξενία και τη διάθεση σκηνικών και στολών. Τη θεατρική ομάδα Μυτιλήνης «Άστεγοι» και ιδιαίτερα τον κ. Βαγγέλη Ντάβα για τη διάθεση κουστουμιών και σκηνικών αντικειμένων. Το Λύκειο Πολιχνίτου και ειδικά τη διευθύντριά του κ. Βάσω Σαλταμάρα και τη φιλόλογο κ. Θεοδώρα Βουτσά για την παραχώρηση στολών. Τον κ. Παναγιώτη Ευστρ. Χατζέλη για την κατασκευή σκηνικών αφιλοκερδώς. Το διευθυντή του Γυμνασίου Αγιάσου κ. Γρηγόρη Αθ. Αλεντά και το Σύλλογο Καθηγητών Γυμνασίου Αγιάσου για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Τους γονείς των παιδιών για την υπομονή, κατανόηση και συνεργασία τους. Τις φιλολόγους κ.κ. Άρτεμη Παπά και Αθηνά Γαβαλά για τη βοήθειά τους στη χθεσινή παράσταση. Την κ. Μυρσίνη Κουτσκουδή-Βουρλή για το σχεδιασμό της αφίσας της παράστασης.
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Μαθητές γνώρισαν τη μυζήθρα με μέλι σε δράση γαστρονομικής παράδοσης
Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Λουτροπόλεως Θερμής γνώρισαν τη μυζήθρα με μέλι μέσα από εκπαιδευτική...
Πτώση σοβάδων στο Δημοτικό Σχολείο Καλλονής: Οι εκπαιδευτικοί προειδοποιούν – «Η ασφάλεια δεν είναι θέμα τύχης»
Ένα ακόμη καμπανάκι κινδύνου χτύπησε στα σχολεία της Λέσβου. Το πρόσφατο περιστατικό πτώσης σοβάδων...
Εθνικό Απολυτήριο: Επιστρέφει το «κυνήγι βαθμών» – Φόβοι για νέα έκρηξη παραπαιδείας από το Λύκειο
Εθνικό Απολυτήριο και Πανελλαδικές μαζί: οι βαθμοί από Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου μετρούν ξανά...
Έπεσε η γυψοσανίδα, κλείνει το σχολείο: Αναστολή λειτουργίας στο Δημοτικό Καλλονής για λόγους ασφάλειας μαθητών και εκπαιδευτικών
Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, ενημερώνει τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα σχετικά με τις...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις