Εκπαίδευση

12/09/2013 - 11:37

Έρανος σε Νηπιαγωγείο της Μυτιλήνης... Δημόσια Δωρέαν Παιδεία !!!

Ε

ίμαι μόνιμος κάτοικος της Μυτιληνης και ελεύθερος επαγγελματίας.
Χτες η κόρη μου πήγε στο "δημόσιο" νηπιαγωγείο για τον αγιασμό. Οι υπεύθυνοι του νηπιαγωγείου κανανε έρανο και ζήτησαν απο όλους τους γονείς χρήματα για τη βελτίωση βασικών υποδομών του κτιρίου, συντήρηση υδραυλικών εγκαταστάσεων - ηλεκτρολογικά - μοκέτα - αλλαγή κλιματιστικών - βαψίματα - σχολικά ειδη μπογιες κ.α. Η πρόταση ήταν να δώσουν όλοι απο 50 ευρώ προκαταβολικά και κατέληξαν στα 10 ευρω το μηνα και βλέπουμε.
Στην ερώτηση που είναι ο Δήμος και το κράτος, η απάντηση ήταν ότι τους δοθηκανε 500 ευρώ τα οποία δεν μπορούν να τα εκταμιεύσουν.
Στην Μυτιλήνη οπου το πρωτο μέλημα της δημοτικής αρχής και της περιφεριεας ολο το καλοκαίρι ηταν πως και πόσο γρήγορα θα φτιαχτεί το γήπεδο να παίξει η ομάδα της Καλλονής στην Α Εθνικη, δεν περίσσεψε ούτε χρόνος, ούτε διάθεση μάλλον ώστε να λυθουν προβλήματα που αφορούν το μέλλον των παιδιών μας και των αυριανών πολιτών αυτης της πόλης.
Ζήτω η δημοσία  παιδεία...

(Με αυτά που βλέπω χαιρομαι και διαμορφώνω νεα φορολογική συνείδηση, οταν ξέρω οτι οι φόροι μου στο κράτος πιάνουν τόπο...)
 
Τα στοιχεια τουν αναγνώστη  στην διαθεση του Lesvosnews.net

Μοιράσου το άρθρο!