Εκπαίδευση

01/07/2024 - 14:29

Ευχαριστήρια Επιστολή για τη διενέργεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

θα ήθελα και φέτος να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και την προετοιμασία των μαθητών μας κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής τους, όπου καλούνται να σκεφτούν και εν μέρει να αποφασίσουν τη μελλοντική τους επαγγελματική πορεία. Ο ρόλος σας είναι καίριος και αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της όλης εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η υπομονή και η φροντίδα που επιδεικνύετε προς τους εφήβους μας σε αυτόν τον απαιτητικό αγώνα τους είναι καθοριστικής σημασίας.

Αγαπητοί Διευθυντές/ντριες Β/θμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδροι και Μέλη των Λυκειακών Επιτροπών,

θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την προσπάθειά σας και την αγαστή συνεργασία σας με όλους τους εμπλεκόμενους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις φορείς. Συμβάλατε θετικά στη δημιουργία κλίματος αξιοπιστίας, ασφάλειας και ηρεμίας για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Αγαπητοί Σύμβουλοι Εκπαίδευσης,

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμβολή σας στη διασφάλιση της ποιότητας και της ακεραιότητας της διαδικασίας των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για τον υποστηρικτικό σας ρόλο.

Αγαπητοί συνάδελφοι των Διευθύνσεων Β/θμιας Εκπαίδευσης και της ΠΔΕ Βορείου Αιγαίου,

ο επαγγελματισμός, το οργανωτικό σας πνεύμα, οι συντονιστικές σας ικανότητες και οι άμεσες ενέργειές σας για την αποφυγή απρόβλεπτων συμβάντων, αποτελούν εγγύηση για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων και για όλα τα παραπάνω ήθελα να σας εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες.

Εύχομαι να περάσετε καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης και προσωπικής ευεξίας !

Η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και

Β/θμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

Αικατερίνη Στρατάκη - Συβρή

Μοιράσου το άρθρο!