Εκπαίδευση

30/08/2012 - 06:08

Φώτης Καραμπλιάς: ο πρώτος των πρώτων στη Λέσβο

Φώτης Καραμπλιάς: ο πρώτος των πρώτων στη Λέσβο

Θ αποτελούσε μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθεί κανείς στις επιδόσεις του Φώτη Καραμπλιά, ο οποίος είναι ο πρώτος των πρώτων σε βαθμολογία στη Λέσβο, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 19.730 μόρια (!!!) πετυχαίνοντας χρυσό εικοσάρι στα περισσότερα από τα μαθήματα των εξετάσεων. 
Ο Φώτης, στην πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει στο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ» μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, είχε δηλώσει με σιγουριά ότι αυτό που ήθελε να ακολουθήσει ήταν η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. 
Όπως είναι φυσικό, οι άριστες επιδόσεις του δεν θα μπορούσαν να μην του εξασφαλίσουν άνετη εισαγωγή σε οποιαδήποτε σχολή επιθυμούσε και μάλιστα με πολύ καλή σειρά κατάταξης. Έτσι, κατάφερε να περάσει 4ος στη σχολή που επιθυμούσε, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μια από τις πιο υψηλόβαθμες σχολές όλων των Πανεπιστημίων της χώρας μας, με βάση πρόσβασης τα 18.900 μόρια(!!!).
Ο Φώτης δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, το οποίο όπως τόνισε δικαίωσε τους κόπους και τις προσπάθειες πολλών ετών. 
«Κουράστηκα αρκετά τον τελευταίο χρόνο, ιδιαίτερα μετά τις γιορτές, οι προσπάθειές μου είχαν γίνει πιο εντατικές και ομολογώ ότι η κόπωση που ένιωσα ήταν αισθητή. Τέλος καλό, όλα καλά όμως, ξεκουράστηκα αρκετά τώρα το καλοκαίρι και πλέον ετοιμάζω βαλίτσες για τη νέα μου ζωή ως φοιτητής πλέον στην Αθήνα». 
 
πηγη: ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!