Εκπαίδευση

01/03/2021 - 14:51

«Happy Family ...» στο 6ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης - Δωρεά υπολογιστών στο σχολείο

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του 6ου Γυμνασίου Μυτιλήνης «Γιάννης & Αριστείδης Δελής» ευχαριστούν θερμότατα τον Nicolas Perrenoud, Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Συνεργασίας της Ελβετο-Ελληνικής οργάνωσης  «One Happy Family Community Center Lesvos» και την Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο  για την δωρεά στο σχολείο μας 12 υπολογιστών (πύργοι και οθόνες 20 ιντσών) και 3 πύργων.


Τους υπολογιστές παρέλαβαν από τις εγκαταστάσεις της «One Happy Family»  στον Καρά Τεπέ, ο Διευθυντής, Παναγιώτης Σκορδάς και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου Κόνη Χασάπη και Θέμης Παπαδόπουλος.  

Οι υπολογιστές είναι δωρεά από το σχολείο του Emmenbrücke κοντά στη Λουκέρνη της Ελβετίας και η One Happy Family (OHF) οργάνωσε τη μεταφορά στη Λέσβο, καθώς διεξάγει μαθήματα υπολογιστών και γλωσσών (ελληνικά / αγγλικά) για πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν εδώ. Το OHF είναι ένα κοινοτικό κέντρο που λειτουργεί και προσφέρει εδώ και  4 χρόνια εκπαιδευτικές, κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες, καθώς και διανομή αντικειμένων βασικών αναγκών και εκπαιδευτικού υλικού και εξοπλισμού για άτομα που έχουν ανάγκη. Είναι  μια ελβετική-ελληνική οργάνωση και συνεργάζεται  τόσο με την τοπική όσο και με την προσφυγική κοινότητα.

Μοιράσου το άρθρο!