Εκπαίδευση

11/01/2022 - 16:12

«Κάνε Μία Ευχή» και... δύο μετάλλια στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης

«Κάνε Μία Ευχή»……..

 ΚΑΙ ……….άλλες δραστηριότητες μαθητων του  5ΟΥ Γυμνάσιου ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 

1 Το σχολείο μας εκπληρώνει ευχές!!!!!!!!

Φέτος, μαθητές και καθηγητέςτου 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, με πολλή αγάπη και ευαισθησία βοήθησαν παιδιά 3-18 ετών σε Πανελλαδικό επίπεδο, που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Make a Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος)υλοποιείται στα σχολεία με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Φ.2.1/ΜΓ/68152/126587/Δ7 Φ.14/118351/ΦΔ/125759/Δ1) και όπως ήταν αναμενόμενο για την κουλτούρα του σχολείου μας  το στηρίξαμε!

Αγοράσαμε αστέρια και μάθαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τους άλλους ευτυχισμένους… όχι μόνο στις γιορτές!!!

Το σχολείο μας, 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης, συγκέντρωσε ένα μεγάλο ποσό και αξίζει ένα μεγάλο «Μπράβο» και «Ευχαριστώ» σε όλους τους μαθητές μας για την συμβολή τους!

 

2 Η  μαθήτρια μας ΨΑΡΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  και αθλήτρια του Συλλόγου καράτε Λέσβου, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε έλαβε μέρος στις 11και 12 /12 2021 σε πανελλήνιο Κύπελλο στην Αθήνα. 

Διακρίθηκε στην κατηγορία κατακτώντας ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ σε προσχεδιασμένη μάχη και ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ   σε ελεύθερη μάχη.

Οι διακρίσεις της μαθήτριας, η ευαισθησία των μαθητών/τριων του σχολείου μας στην συμμετοχή τους στο MAKE A Wish  δεν αφήνουν παρά μόνο ήλιους στην συννεφιά των ημερών μας.

το 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  με οποιοδήποτε τρόπο προσπαθεί να βγεί στην κοινωνία και να προσφέρει δικαιώνοντας και τον τίτλο του ως σχολείο πολιτών διάκριση την οποία έλαβε  τα προηγούμενα χρόνια 

Μοιράσου το άρθρο!