Εκπαίδευση

20/02/2023 - 15:59

Το καρναβάλι στον Μεσαγρό είχε τα πάντα... Από χορό και φωτιές μέχρι σοκολατοπόλεμο

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου πλήθος κόσμου  παρευρέθηκε στον Μεσαγρό για να βιώσει από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Νηπιαγωγείου. Όλα ξεκίνησαν με την Καρναβαλική Παρέλαση.

Μικροί και μεγάλοι μασκαράδες υπό τους ήχους της μουσικής και με τη συνοδεία αρμάτων βασισμένα στο θέμα “Disney” με αφετηρία τον Παππάδο κατέφθασαν στο προαύλιο του σχολείου, όπου εκεί τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις.

Ο σοκολατοπόλεμος ήταν μόνο η αρχή.

Ακολούθησαν γαϊτανάκι και παραδοσιακοί χοροί από τον Σύλλογο Πλωμαρίου «Ακρίτες του Αιγαίου», καθώς και το κάψιμο του καρνάβαλου, έθιμο ανά την Ελλάδα που δηλώνει το τέλος των Αποκριών, δηλώνοντας στην εν λόγω εκδήλωση την ολοκλήρωσή της.

Η συνέχεια περιλάμβανε σόου με φωτιές, την κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς και τέλος πολλά βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό σκορπώντας λίγη από την πολύχρωμη μαγεία των ημερών.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές, καθώς και ροφήματα περίμεναν τους παρευρισκόμενους για να τα γευτούν.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα αυτό το εγχείρημα. Ευχή όλων να καθιερωθεί και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο! 

Μοιράσου το άρθρο!