Εκπαίδευση

18/01/2016 - 10:39

Κλειστά τα σχολεία της Λέσβου - Αλυσίδες από Βαφειό προς Λαφιώνα

Λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης σε όλη τη Λέσβο κλείνουν με απόφαση του δημάρχου Λέσβου. Πολλά από τα σχολεία στα χωριά των περιχών που χιόνισε σήμερα δεν άνοιξαν καθόλου, ενώ σε όποια λειτούργησαν τις πρώτες ώρες λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης ενημερώθηκαν από τους διευθυντές οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους.

Έπιλπέον  όπως μεταδίσει η ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ έχουν ενημερωθεί τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές να τροποποιήσουν τα δρομολόγιά τους για να επιστρέψουν τα παιδιά στα σπίτια τους. Η απόφαση του δημάρχου ισχύει για σήμερα και αύριο λόγω του παγετού που αναμένεται να δημιουργηθεί.

Αξίζει να τονιστεί όρι αρχικά είχε εξαιρεθεί ο πρώην Δήμος Μυτιλήνης  από το κλείσιμο των σχολείων.

 

Κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί: 

Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, ανακοινώνεται ότι ,εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι Παιδικοί Σταθμοί σε όλη τη Λέσβο, αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, θα παραμείνουν κλειστοί.

 

Ανοιχτό κρατάνε το οδικό δίκτυο της Λέσβου τα μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας παρά τη συνεχιζόμενη ισχυρή χιονοπτωση σε όλο σχεδόν το νησί. Αλυσίδες χρειάζονται αυτή την ώρα στο κομμάτι του οδικού δικτύου από Βαφειός προς Λαφιώνα ενώ στο τηλέφωνο πολιτικής προστασίας του δήμου 2251350595 οι πολίτες μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

 

-------------

(κάντε κλικ στη λέξη κλειδί "Χιονισμένη_Λέσβος-2016" και δείτε περισσότερα)

 

(φωτο από Αγιάσο Π. Κουτσκουδής)

Μοιράσου το άρθρο!