Εκπαίδευση

06/12/2019 - 11:37

Ο Δάσκαλος της Μυτιλήνης Παναγιώτης Παρασκευαΐδης και η νέα του προσφορά

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Μυτιλήνης, Στρατής Τζιμής, συναντήθηκε με τον ιστορικό και εξέχοντα πρώην εκπαιδευτικό, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να καλύψει με ίδια έξοδα την κατασκευή ασανσέρ στο κτήριο των Κεντρικών Λυκείων Μυτιλήνης (Πειραματικό Λύκειο και 2ο ΓΕΛ).

 Συγκεκριμένα, ο κ. Παρασκευαΐδης θα χρηματοδοτήσει μετά από σχετικό αίτημα της Δ/ντριας Πειραματικού Λυκείου, Γεωργίας Σκαλοχωρίτου, τη μελέτη και κατασκευή ανελκυστήρα που θα πληροί όλες τις προβλεπόμενες από το Νόμο προϋποθέσεις, ώστε οι μαθητές και επισκέπτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας, να έχουν πρόσβαση στον 1ο όροφο του κτηρίου, όπου βρίσκεται η Αίθουσα Εκδηλώσεων και η Ιστορική Βιβλιοθήκη του Σχολείου.

Επίσης, ο κ. Παρασκευαΐδης ζήτησε την αξιοποίηση του ιδιόκτητου οικοπέδου του, στην περιοχή Ακλειδιού, το οποίο παραχώρησε πριν από δύο χρόνια στον τότε Δήμο Λέσβου.

Ο Αντιδήμαρχος αποδέχθηκε την γενναιόδωρη προσφορά του κ. Παρασκευαΐδη και τον ευχαρίστησε θερμά για την κίνησή του αυτή.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!