Εκπαίδευση

30/11/2020 - 15:23

Οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Θερμής έκαναν αυτό που δεν έκανε το Υπουργείο για την τηλεκπείδευση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ    

 

Αξιότιμοι/ες  κύριοι/ες

Με το παρόν δελτίο τύπου της 30 Νοε 2020 θέλουμε να σας κάνουμε κοινωνούς μιας πρωτοβουλίας που πήραν και ανέλαβαν να εκτελέσουν οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Θερμής  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. 

Αφουγκραζόμενοι την αγωνία των μαθητών αλλά και των γονέων τους οι οποίοι λόγω έλλειψης Η/Υ δεν μπορούσαν  να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, οι καθηγητές αλλά και ο Σύλλογος Γονέων προχώρησαν στην εξεύρεση 20 Η/Υ πλήρους σύνθεσης μέσω του Οργανισμού Heimatstern e. V.  Μετά την έγκριση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυτιλήνης τα μηχανήματα δόθηκαν στο σχολείο μας με την μορφή δωρεάς. Εκτός αυτών των υπολογιστών παραχωρήθηκαν στο σχολείο μας από το Ίδρυμα Μποδοσάκη  και 3 tablet HUAWEI Mediapad T3.

Σήμερα είχαμε την χαρά να παραχωρήσουμε με την μορφή δανεισμού 11 Η/Υ καθώς  και 3 tablet σε οικογένειες οι οποίες εξέφρασαν την επιθυμία να δανειστούν μηχάνημα με το οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους  πιο εύκολα στις πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης. 

Κλείνοντας, μέσω του δελτίου τύπου μας θα θέλαμε σαν Σύλλογος Γονέων να ευχαριστήσουμε τους κάτωθι:

  1. Τον Οργανισμό Heimatstern e.V για την δωρεά 20 PC
  2. Το  Ίδρυμα Μποδοσάκη για την δωρεά 3 Tablet HUAWEI Mediapad T3
  3. Την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυτιλήνης και τον Πρόεδρο της κ. Ζαφειρίου Παναγιώτη για την έγκριση και αποδοχή της δωρεάς.
  4. Το καθηγητές του Γυμνασίου Θερμής για την άοκνη προσπάθεια και το ατελείωτο ενδιαφέρον τους για την καλυτέρευση του μαθησιακού βίου των μαθητών.
  5. Ιδιαίτερα τους καθηγητές κ. Λασκαρίδη Ιγνάτη για την προετοιμασία των μηχανημάτων και τον κ Χατζηκύρκου Γιώργο για την βοήθεια του στην όλη προσπάθεια.
  6. Τέλος  ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βουλγαρέλη Αντώνη Διευθυντή του Γυμνασίου  για την θετική του ενέργεια και για την άριστη συνεργασία που έχει και με τους καθηγητές του αλλά και με τον Σύλλογο Γονέων ώστε όλοι από κοινού συνεργαζόμενοι να κάνουμε την σχολική ζωή και διαβίωση των μαθητών καλύτερη εντός και εκτός σχολείου.

                                                                                                                                    Μετά τιμής

                                                                                                                                          -Ο-

                                                                                                                   Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων

                                                                                                                               Τράτας Σταύρος

Μοιράσου το άρθρο!