Εκπαίδευση

18/02/2021 - 09:26

Προσφορά 13 Η/Υ στο Δημοτικό Σχολείο Παπάδου

Ο Διευθυντής και οι Δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Σύλλογο Heimatstern e V (μη κερδοσκοπικό σύλλογο, που υποστηρίζει ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως θρησκείας, φύλου και καταγωγής), που συνεργάζεται με την Οργάνωση “One Happy Family” το Κοινοτικό Κέντρο στον Καρά Τεπέ, για την προσφορά 13 Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου μας.

Το αίτημά μας, βρήκε ανταπόκριση μετά από τη συνεργασία με τα μέλη του Συλλόγου «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο», όπου μας έφερε σε επαφή με τον Συντονιστή του One Happy Family, που είχαν υπολογιστές προσφορά του Γυμνασίου Gersag στο Emmenbrücke κοντά στη Λουκέρνη της Ελβετίας, για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της οργάνωσης, όπου προσφέρουν μαθήματα υπολογιστών στους πρόσφυγες και μετανάστες. Έτσι μπόρεσαν να ικανοποιήσουν το αίτημά μας προσφέροντας το ηλεκτρονικό υλικό για το σχολείο μας.

Παράλληλα, γραφική ύλη, ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά των Ρομά, δεχτήκαμε προσφορά από τον Εθελοντικό Πολιτιστικό Οργανισμό “Art Bridges που δραστηριοποιείται στο νησί μας για την υποστήριξη των κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη.

Οι προσφορές αυτές, υποστηρίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία και αναβαθμίζουν το ρόλο του σχολείου με τέτοιου είδους συνεργασίες, όπου αποδέκτες είναι όλη η Εκπαιδευτική Κοινότητα, Δάσκαλοι, Μαθητές και Γονείς.

 

Μοιράσου το άρθρο!