Εκπαίδευση

01/02/2018 - 06:17

Πρόσκληση συγκρότησης δικτύου “Δια βίου στη Λέσβο”

yle="text-align: justify;">Με πρωτοβουλία της ΑΣΠΑΙΤΕ Μυτιλήνης και του ΣΔΕ Μυτιλήνης, καλούμε τους φορείς, οργανισμούς, οργανώσεις, συλλογικότητες, εθελοντές και ομάδες που δραστηριοποιούνται στην υποστήριξη ενηλίκων, να συγκροτήσουμε δίκτυο με προτεινόμενο τίτλο «Διά βίου στη Λέσβο».  

Ως υποστήριξη ενηλίκων εννοούμε την εκπαίδευση, συμβουλευτική, παροχή αγαθών και υπηρεσιών και γενικά την αναβάθμιση ή ανακούφιση των ενηλίκων (ντόπιων, μεταναστών και προσφύγων). Απευθυνόμαστε στους φορείς εκείνους που έχουν ανθρωπιστικούς στόχους και διέπονται από τις αρχές εκπαίδευσης, υποστήριξης ενηλίκων, με σεβασμό στα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες των ενηλίκων ομάδων στόχου. Σκοπός, η ενημέρωση και η διοργάνωση κοινών δράσεων εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης. Ο χαρακτήρας του δικτύου είναι επιστημονικός και ερευνητικός στο πεδίο της Διά βίου εκπαίδευσης, συμβουλευτικής, ψυχικής υγείας και εθελοντισμού. Σαν πρώτο στόχο θέτουμε τη διενέργεια συνεδρίου με τίτλο “Διά βίου στη Λέσβο” εντός του 2018, όπου οι σύνεδροι θα παρουσιάσουν σχετικές δράσεις και εμπειρίες. 

 Αν ενδιαφέρεστε ως εκπρόσωπος φορέας ή μεμονωμένα, παρακαλούμε στείλετε e-mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σημειώνοντας στοιχεία επικοινωνίας και σύντομη εμπειρία σας σχετική με το αντικείμενο του υπό σύσταση δικτύου στη διεύθυνση: Lesvos.life.long@gmail.com μέσα σε αποκλειστική προθεσμία έως 11 Φεβρουαρίου 2018.  Αμέσως μετά θα ειδοποιηθείτε για την πρώτη δια ζώσης συνδιάσκεψη για τον καθορισμό του πλαισίου λειτουργίας του δικτύου, αλλά και τα επόμενα βήματα.

 

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την ανταπόκριση και συμμετοχή σας.                         Την πρόταση υπογράφουν:

Στράτος Γεωργούλας, Καθηγητής, Δ/ντής ΑΣΠΑΙΤΕ Μυτιλήνης

Μιχάλης Αϊβαλιώτης, Δ/ντής ΣΔΕ Μυτιλήνης

Ελένη Παπαδοπούλου, εκπ/τρια ενηλίκων

Μοιράσου το άρθρο!