Εκπαίδευση

04/06/2014 - 21:19

Σχολικές αθλητικές γιορτές Δημοτικών σχολείων

Σ

τα πλαίσια των αθλητικών σχολικών γιορτών η ομάδα Φυσικής Αγωγής διοργάνωσε  με επιτυχία σχολικούς αγώνες Δημοτικών σχολείων στην Καλαθοσφαίριση και Πετοσφαίριση. Με τη συμμετοχή 450 και πλέον μαθητών από τα Δημοτικά σχολεία των  νήσων Λέσβου και Λήμνου οι μικροί αθλητές αναδείξανε το ταλέντο τους στα αγαπημένα τους αθλήματα που όλη τη σχολική χρονιά υπό την καθοδήγηση των γυμναστών τους εξασκηθήκανε στο προαύλιο των σχολείων τους.

 «Γνωρίζομαι, παίζω, χαίρομαι» είναι η  φιλοσοφία των αθλητικών γιορτών σε αυτή την ηλικία και κατ΄ επέκταση η μύηση των λιλιπούτειων αθλητών στο μαγικό κόσμο των σπόρ, όπως μας δήλωσε ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ν. Λέσβου κ. Ιωάννης Τσιόπας. Ο άκρατος ανταγωνισμός, η απογοήτευση και πίκρα της αποτυχίας και της ήττας δεν συνάδουν σε αυτή την ηλικία όπου όλα τα παιδιά πρέπει να χαίρονται τη συμμετοχή και αποδοχή στη ομάδα, ώστε να ενθαρρύνονται και να γεμίζουν αυτοπεποίθηση ότι  εύκολα μπορούν  να τα καταφέρουν και να ενασχοληθούν με το αγαπημένο τους σπορ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την άψογη παρουσία τους, τόσο όσον αφορά στην εκτέλεση των τεχνικών ικανοτήτων αλλά και στην άψογη συμπεριφορά τους.

 Επίσης ένα συναδελφικό εύγε και στους καθηγητές Φυσικής αγωγής για την συνεισφορά τους στην  πραγματοποίηση των σχολικών αθλητικών γιορτών.

 

Μοιράσου το άρθρο!