Εκπαίδευση

07/08/2020 - 14:07

Στέγαση για το Μουσικό Σχολείο προσφέρει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου

Την πρόθεσή του να συμβάλλει στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για τη στέγαση του Μουσικού Σχολείου στο νησί, εξέφρασε με κάθε επισημότητα ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Απόστολου Βαρελτζή. Η πρότασή του «να δηλωθεί η διάθεση για την δυνατότητα στέγασης του Μουσικού Γυμνασίου Μυτιλήνης όταν και όποτε αυτό ζητηθεί από την αρμόδια υπηρεσία», ψηφίστηκε στη προπερασμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και τίθεται πλέον στη διάθεση όλων όσοι εμπλέκονται στην προσπάθεια να βρεθεί επιτέλους λύση σε ένα χρόνιο αδιέξοδο.

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Απόστολος Βαρελτζής, στη δήλωσή του για την πρωτοβουλία του Δήμου, εξήγησε: «Σαν εκπαιδευτικός αλλά και σαν αυτοδιοικητικός, θεωρώ ότι είναι καθήκον μας αφενός να δηλώσουμε την δυνατότητά μας να προσφέρουμε κτήριο για τη στέγαση του Μουσικού Σχολείου, αφετέρου να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στο διαχρονικό και δίκαιο αίτημα της σχολικής και εκπαιδευτικής κοινότητάς του. Χαίρομαι που το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα αυτή μας την πρωτοβουλία και είμαστε πλέον ανοιχτοί για κάθε συζήτηση».  

 

----

Διαβάστε το θέμα που είχε δημοσιεύσει πριν από μερικές ημέρες αποκλειστικά το Lesvosnews.net

Απίστευτο! Το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης ζητάει την έξωση του 5ου Γυμνασίου Μυτιληνης

 

Αναμένουμε την απάντηση από το Μουσικό Σχολείο στην πρόταση του Δήμου Δυτικής Λέσβου αν και όλα δείχνουν δύσκολα θα επέλεγε το Μουσικό Σχολείο να απομακρυνθεί από τη Μυτιλήνη.....

Μοιράσου το άρθρο!