Εκπαίδευση

28/10/2022 - 08:59

Σύγχρονο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών στο Γυμνάσιο Πέτρας δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη

Ευχαριστήρια Δημοσίευση για τη δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών «Γεώργιος Ράπτης» του Γυμνασίου Πέτρας Λέσβου.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ζήσε την Επιστήμη» του Ιδρύματος Μποδοσάκη με δωρεά του Ομίλου Ελλάκτωρ, στο Γυμνάσιο Πέτρας δημιουργήθηκε ένα σύγχρονο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών. 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Πέτρας Λέσβου επιθυμεί να εκφράσει την απεριόριστη εκτίμηση του στο Ίδρυμα Μποδοσάκη, για τη δωρεά του προς το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών «Γεώργιος Ράπτης» του σχολείου μας. Η δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη ανανέωσε και αναβάθμισε ουσιωδώς τον εργαστηριακό και επιστημονικό εξοπλισμό του εργαστήριου μας, ώστε να μπορούν οι εκπαιδευτικοί φυσικών επιστημών να παρέχουν στους μαθητές μας παιδεία, επιστημοσύνη και εφόδια για το μέλλον τους.  Με την έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023, οι μαθητές μας χρησιμοποιούν ήδη τον νέο επιστημονικό και εργαστηριακό εξοπλισμό και ανακαλύπτουν τον θαυμαστό κόσμο των φυσικών επιστημών με την καθοδήγηση των καθηγητών τους. 

Δεδομένου ότι αποτελούμε ένα περιφερειακό σχολείο στα σύνορα της πατρίδας μας με περιορισμένη χρηματοδότηση, αυτή η δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη αποτελεί ένα μεγάλο στήριγμα στην προσπάθειά μας να παρέχουμε παιδεία στους μαθητές του τόπου μας και να επιτελέσουμε την αποστολή μας ως εκπαιδευτικοί. 

 

Παράλληλα, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Πέτρας εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του τόσο στον ΔΔΕ Λέσβου, κ. Θεοφανέλλη όσο και στον Πρόεδρο της ΠΑΝΕΚΦΕ, κ. Μουρούζη για την ουσιαστική συμβολή τους, ώστε να ολοκληρωθεί η σχετική δωρεά του Ιδρύματος Μποδοσάκη προς το σχολείο μας. 

φ

Από το Σύλλογο Διδασκόντων του Ημερήσιου Γυμνασίου Πέτρας Λέσβου. 

Μοιράσου το άρθρο!