Εκπαίδευση

08/12/2022 - 13:05

Συνάντηση Ένωσης Γονέων - Κηδεμόνων με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

 

           Την Τρίτη 6/12/2022 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη εθιμοτυπική συνάντηση της Ένωσης με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου κα Στρατάκη  Κατερίνα .

      Την Ένωση εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της κος Καρέκος Παναγιώτης και  ο Γεν. Γραμματέας κος Καρίπης Παναγιώτης .

       Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας με έμφαση στο κτιριακό και στην ασφάλεια τους .

        Συμφωνήθηκε να ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, αν δεν έχει γίνει έλεγχος των σχολείων σε σχέση με την ασφάλεια των μαθητών, να γίνει άμεσα και να προβούν στις απαραίτητες παρεμβάσεις για την διασφάλιση της .

     Επίσης τέθηκε η αναγκαιότητα να υπάρξει συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων που σχετίζονται με το κτιριακό πρόβλημα των σχολείων και να γίνει σχεδιασμός για την δημιουργία νέων σχολικών κτιρίων στο μέλλον .

     Τέθηκαν ερωτήματα ,στα οποία δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις ,σχετικά με την ύπαρξη κενών στα σχολεία και θέματα που αφορούν χρόνια προβλήματα  των σχολικών μονάδων .

     Τέλος μέσα σε πνεύμα συνεργασίας ειπώθηκε να υπάρξει σχεδιασμός από κοινού εκδηλώσεων σχετικά με τα σχολεία και τους μαθητές  .

Μοιράσου το άρθρο!