Εκπαίδευση

17/10/2019 - 11:36

Τελετή Απονομής για Πιστοποιητικά Αγγλικών Cambridge στη Μυτιλήνη

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η Τελετή Απονομής για τα Πιστοποιητικά Αγγλικών Cambridge που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν πιστοποιητικά στους μαθητές των Κέντρων Ξένων ΓλωσσώνKenteris EDU Private Language Academyαπό τη Μυτιλήνη και Βασιλική Τριανταφυλλοπούλουαπό τον Κάτω-Τρίτος. Την εκδήλωση τίμησε για δεύτερη χρονιά με την παρουσία του εκπρόσωπος του Cambridge Assessment English - το εξειδικευμένο τμήμα του Πανεπιστημίου του Cambridge για την αξιολόγηση της Αγγλικής γλώσσας -, ο οποίος  παρέδωσε στους μαθητές τα πιστοποιητικά τους μαζί με κάποιο αναμνηστικό δώρο.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν φυσικά οι γονείς των μαθητών, παρακολουθώντας  με συγκίνηση τα παιδιά τους να παραλαμβάνουν τα πρώτα τους πιστοποιητικά τους από το Πανεπιστήμιο  του Cambridge. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι γονείς ενημερώθηκαν για την ποικιλία των πιστοποιητικών που προσφέρει το Cambridge Assessment English σε καθένα από τα βήματα της εκμάθησης  Αγγλικών, αλλά και για την ευρεία διεθνή τους αναγνώριση από περισσότερους από 25.000 οργανισμούς (πανεπιστήμια και εργοδότες) σε όλο τον κόσμο.

"Καλωσήρθατε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της μάθησης": Με αυτό το υπέροχο μήνυμα και μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, η προσκεκλημένη κα Μαρία Ντάβου,  MA TESOL​, PhD Applied linguistics (ABD)​ ,  ενθάρρυνε τους μικρούς μαθητές να απολαύσουν το ταξίδι τους στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών.

"Αγαπάμε τόσο πολύ αυτό που κάνουμε που θέλουμε τα παιδιά μας να πορεύονται σ αυτό το ταξίδι ανακάλυψης της αγγλικής γλώσσας έχοντας πρόσβαση σε ό,τι πιο καινοτόμο και σύγχρονο υπάρχει στη διδασκαλία των αγγλικών": ανέφεραν κο Κεντέρη &  κα Τριανταφυλλοπούλου.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ‘Kenteris EDU Private Language Academyστη Μυτιλήνη και ‘Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου’ στον Κάτω-Τρίτος αποτελούν Κέντρα Προετοιμασίας για τα Πιστοποιητικά Αγγλικών Cambridge, δίνοντας πρόσβαση στους μαθητές της Μυτιλήνης στα κορυφαία πιστοποιητικά Αγγλικών στο κόσμο!

Μοιράσου το άρθρο!