Εκπαίδευση

31/03/2024 - 08:45

Υποβολή αιτήσεων εισαγωγής στα Πρότυπα και τα Πειραματικά Σχολεία σχ. έτους 2024-25

 

Το Πρότυπο ΓΕ.Λ Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενημερώνει ότι ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Πρότυπα σχολεία. Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 23:59. Οι γονείς - κηδεμόνες που επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους στην δοκιμασία εισαγωγής, υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), κατηγορία Εκπαίδευση, υποκατηγορία Εγγραφή σε σχολείο, ενότητα Αίτηση εισαγωγής μαθητών και μαθητριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία ή μέσω του συνδέσμου:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es

Στον παραπάνω σύνδεσμο είναι προσβάσιμες επίσης όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και το νομικό πλαίσιο που αφορούν στις διαδικασίες εισαγωγής στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία. Πληροφορίες για το Δίκτυο των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων ανά περιφέρεια, τα νέα σχολεία που θα λειτουργήσουν από το σχολικό έτος 2024 - 2025, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης, καθώς και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις υπάρχουν επίσης και στον ιστότοπο της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) https://depps.minedu.gov.gr .


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στο Πρότυπο ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι γονείς - κηδεμόνες μπορούν να τηλεφωνούν από τις 08:00 μέχρι τις 14:00 στο τηλ. 2251037409 και 2251028704 (πληροφορίες: κ. Νείρος Αντώνιος και κ. Αθανάσιος Καλαμάτας).

Μοιράσου το άρθρο!