Ελλάδα

11/05/2023 - 16:20

Αγκαλιάστηκαν οι γονείς του νεκρού βρέφους

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του βρέφους που πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του στην Άρτα.

Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά το τραγικό περιστατικό, καθώς είναι υπό παρακολούθηση από τους γιατρούς, αφότου κατέρρευσαν ψυχολογικά.

 

Από το πρωί διακινήθηκε μία πληροφορία ότι η μητέρα που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ζήτησε να δει τον πατέρα, που βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ άλλες πληροφορίες ήθελαν τον 37χρονο να ζητά να δει τη σύζυγό του.

Η 27χρονη γυναίκα και ο 37χρονος άνδρας συναντήθηκαν νωρίς το πρωί, έπειτα από ειδική άδεια γιατί μπορεί να βρίσκονται στο ίδιο νοσοκομείο. Έμειναν μαζί για περίπου ένα τέταρτο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλοι όσοι ήταν μπροστά δάκρυσαν.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και η πρώτη κίνηση που έκαναν είναι να αγκαλιαστούν, χωρίς να υπάρξει ξέσπασμα θυμού.

Πνευμονικό οίδημα η αιτία θανάτου

Στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται ως αιτία θανάτου η συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα που προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα στο 5,5 μηνών βρέφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το βρέφος υπέστη αίσθημα ασφυξίας εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας ταχυκαρδία και κυάνωση.

Μοιράσου το άρθρο!