Ελλάδα

17/03/2014 - 18:49

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των Ρομά που εμπλέκονται σε νέα υπόθεση «μικρής Μαρίας»

style="text-align: justify;"> 
Στη δημοσιότητα έδωσε ο εισαγγελέας τα στοιχεία και τις φωτογραφίες, τριών Ρομά, οι οποίοι κατηγορούνται για την αρπαγή βρέφους στην Κατερίνη.
 
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να επιτύχουν την μεταβολή της οικογενειακής τάξης του ανηλίκου κατά συναυτουργία. 
 
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 23510-46631 ή 23510-46630 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. 
 
Πρόκειται για τους Ευστράτιο - Ιωάννη Δ. Αραμπατζή, 60 ετών, από τα Γιαννιτσά, Ζωή Κ. Βαλινάκη, 59 ετών, από την Άρτα και Ελευθερία Α. Δημοπούλου, 41 ετών, από τα Τρίκαλα.
 
Οι φερόμενοι ως γονείς είχαν συλληφθεί στην Κατερίνη, αφού εμφάνιζαν ως δικό τους ένα βρέφος, το οποίο ωστόσο - όπως προέκυψε από τις εξετάσεις DNA - δεν ήταν το βιολογικό τους παιδί.
 
Το μωρό, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι περίπου δέκα μηνών, είναι καλά στην υγεία του και προς το παρόν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κατερίνης.
 
Η 59χρονη συλληφθείσα προανακριτικά ισχυρίστηκε ότι το βρέφος τους το είχε παραδώσει στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, η 41χρονη γυναίκα που εμφανιζόταν ως μητέρα της μικρής Μαρίας στα Φάρσαλα.
 
πηγή: tanea.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!