Γεύσεις

27/11/2019 - 07:54

Συνάντηση κορυφής στη Μυτιλήνη. Η κορυφαία σοκολάτα συνάντησε την μαστίχα Χίου

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε ο Γιώργος Ζαρζώνης για τη σύζευξη της cocoowa chocolate με το MASTIC TEARS.

Μετά από πολλές γευσιγνωσίες με τη χημικό της EVA Distillery,  Ελένη Μπόγρη, και τον ιδιοκτήτη Ιγνάτη Πατρικόπουλο, κατέληξαν στη Mastic Tears Diamonds, μια σοκολάτα με ολόλευκο από φυσική μαστίχα σώμα από τα ιδιόκτητα μαστιχόδενδρα της εταιρείας· στη Χίο φυσικά!

δ

Τι είναι η cocoowa chocolate;

Οι σοκολάτες -  cocoowa chocolate -   ξεχωρίζουν τόσο για τις γεύσεις όσο και για την πρωτότυπη συσκευασία τους. Μέσα από το μικρό του εργαστήρι στις Συκιές Θεσσαλονίκης  ένας γνωστός φωτογράφος της Θεσσαλονίκης  θέλησε να δει τη σοκολάτα με άλλο τρόπο.  Ο λόγος για τον Γιώργο Ζαρζώνη  με θητεία 25 χρόνων σε δεκάδες περιοδικά, φωτογραφίσεις σε όλον τον κόσμο και σχεδόν 50 φωτογραφικά λευκώματα και οδηγούς στο ενεργητικό του, ο οποίος αξιοποιώντας τα ταξίδια που έκανε και τις γευστικές μνήμες που αποκόμισε, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη σοκολάτα και συστήνει στο κοινό τις χειροποίητες σοκολάτες Cocoowa.  

 

EVA Distillery

Η ποτοποιία ΕΒΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995 στη Μυτιλήνη, από τους αδερφούς Πατρικόπουλοι. Η εξέλιξη της ποτοποιίας βασίζεται στην εμπειρία και το μεράκι της οικογένειας στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας τροφίμων και ποτών, η ιστορία της οποίας ξεκινάει από την μακρινή Πέργαμο με τις ανατολίτικες συνταγές, τα πολίτικα αρώματα και πρώτες ύλες. Σήμερα, η τρίτη γενιά συνεχίζει δυναμικά ισορροπώντας ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη τεχνολογία. Τα τελευταία χρόνια δημιούργησε το  Mastic Tears, ένα εξαιρετικό και μοναδικό λικέρ, που έχει τη γεύση και το άρωμα της μαστίχας Χίου! 

Μοιράσου το άρθρο!