Κοινωνία

30/06/2011 - 07:15

To "ανόητο" Lesvosnews απαντά στο Δημήτρη Χαλκιώτη

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε χθες στο κεντρικό δελτίο του Αρχιπέλαγους ο  κος Δημήτης Χαλκιώτης   Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ! Αιτία εκνευρισμού του κ. Χαλκιώτη ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου και …. το Lesvosnews!

H αποκάλυψή μας την περασμένη Κυριακή ότι ο κος Χαλκιώτης κάνει ταξιδάκια  στην Αθήνα τα Σαββατοκύριακα δήθεν για υπηρεσιακούς λόγους ενώ  (χωρίς να υπάρχει αιτιολογία στις εντολές μετακίνησης του)  ενόχλησε!

Διαβάστε την αποκάλυψή μας  εδώ

  Στην ερώτηση του δημοσιογράφου απάντησε  ότι όλα αυτά είναι ανοησίες από αγνώστους που κανείς δεν τους δίνει σημασία και δεν μπορούν να ξέρουν τι ισχύει.

Επειδή κ. Χαλκιώτη κανείς δεν μας δίνει σημασία καλό είναι να μάθετε ότι την αποκάλυψή μας την διάβασαν πάνω από 30.000 αναγνώστες  (με βάση τα κλικ επισκέψεων που είχε η συγκεκριμένη ανάρτηση).

Δυστυχώς κ. Χαλκιώτη όταν εσείς φεύγετε τα Σαββατοκύριακα στην Αθήνα τη διοίκηση του Αιγαίου δεν την αφήνεται και σε πολύ καλά χέρια… δεν  σας ενημερώνει σωστά  ο συνεργάτης σας.

Περιμένουμε από το κ. Χαλκιώτη  μετά την τηλεοπτική  του  εκτόνωση  να μας απαντήσει αν είναι νόμιμο να μετακινείται στην Αθήνα με χρήματα του ελληνικού λάου χωρίς αιτιολογία στην εντολή κίνησης; Περιμένουμε το κ. Χαλκιώτη να απαντήσει σ’ αυτό που λένε όλοι οι εργαζόμενει στην Γενική Γραμματεία Αιγαίου  ότι ο κ. Χαλκιώτης πάει Αθήνα με χρήματα του ελληνικού λαού  για να δει την οικογένειά του.

Και κάτι ακόμη:

επειδή θέλουμε να αποφύγουμε χαρακτηρισμούς  θα κάνουμε  μόνο μια ερώτηση  : Θυμάστε κ. Χαλκιώτη την εποχή που ήσασταν υποψήφιος με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ; Πως άλλαξαν έτσι οι εποχές ; Αλλά δεν άλλαξαν μόνο οι εποχές και εμείς αλλάξαμε Δήμητρή μου..... !!!!! Έτσι  δεν είναι ;

Με σεβασμό και εκτίμηση

Το «ανόητο»  Lesvosnews

Μοιράσου το άρθρο!