Κοινωνία

22/09/2010 - 23:49

Ρεζίλι !!!! Το πλοίο "Θεόφιλος" της NEL Lines έμεινε από καύσιμα !!!

Aκινητοποιημένο ήταν  στο λιμάνι της Σάμου  το πλοίο «Θεόφιλος», καθώς έχει ξεμείνει από καύσιμα. Ο απόπλους από το λιμάνι της Σάμου ήταν προγραμματισμένος για χθες, στις 18:45, και το πλοίο θα εκτελούσε το δρομολόγιο Σάμος-Χίος-Μυτιλήνη-Καβάλα. Ωστόσο, οι άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά και η έλλειψη καυσίμων που προκλήθηκε από την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών συνέβαλαν στην ακινητοποίησή του.

Οι 86 επιβάτες του είναι καθηλωμένοι στο λιμάνι της Σάμου εδώ και 17 ώρες, ενώ αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στις καμπίνες του πλοίου, ελπίζοντας ότι αυτό θα αναχωρούσε σήμερα το πρωί. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη και οι επιβάτες περιμένουν να τελειώσει ο ανεφοδιασμός του πλοίου με καύσιμα, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τις 11:30.

up  date

Στη προβλήτα Μαλαγαρίου της Σάμου το πλοίο ΘΕΟΦΙΛΟΣ εφοδιάστηκε με καύσιμα και στη συνέχεια συνέχισε το δρομολόγιο του. Το "ΘΕΟΦΙΛΟΣ" , που κατέπλευσε στη ΣΑΜΟ, στις 7 χθες ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΚΑΙ ΕΠΡΌΚΕΙΤΟ ΝΑ ΑΠΟΠΛΕΎΣΕΙ ΑΜΈΣΩΣ ΜΕ 85 ΕΠΙΒΆΤΕΣ ΓΙΑ ΧΙΟ και ΜΥΤΙΛΗΝΗ , έμεινε από ....καύσιμα. Ο καπετάνιος είπε στο λιμεναρχείο, πως επρόκειτο να εφοδιάσει το επιβατηγό με καύσιμαδεξαμενόπλοιο, που θα κατέπλεε, στο νησί, αύριο, στις 4 το πρωί, λόγω της απεργίας των βυτιοφόρων, αλλά και λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.. Όμως ,ο πλοίαρχος, σύμφωνα με το ΓΕΜΜΕ άργησε να ενημερώσει. Οι επιβάτες διανυκτέρευσαν μέσα στο πλοίο. Και η Εισαγγελέας διέταξε να επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο

Μοιράσου το άρθρο!