Κοινωνία

14/12/2011 - 11:41

up date Φωτογραφίες της επόμενης μέρας - Τεράστια η καταστροφή - Kαλλονη Λέσβου : Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα.Δείτε φωτό και video


 Τεράστιες καταστροφές στην Καλλονή χθες το βραδυ από τρομερή καταιγίδα που χτύπησε το λεκανοπέδιο.Οι κεραυνοι έπεφταν σαν το χαλάζι με αποτέλεσμα να καταστραφεί εντελώς ο μισός εξοπλισμός του σταθμου.Μόλις και μετα βίας μπορούμε να σας γραφουμε αυτές τις γραμμές.Ωρα 00.45.Ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος στους δρόμους για να σώσει ότι μπορεί.

Έσπασαν  όλα τα ποτάμια με αποτέλεσμα τα νερά να μπαίνουν στα σπίτια και στα καταστήματα .Η πυροσβεστική κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντλίσει τα νερ’α από τα σπίτια και τα μαγαζιά.

Ωρα 00.50. Οι προσπάθειες της πυροσβεστικής και των κατοίκων συνεχίζονται.Η νύχτα προβλέπεται να είναι μεγάλη.Ολοι οι κάτοικοι είναι στο πόδι να προλάβουν τα χειρότερα που ελπίζουμε να μην συμβούν.Παντως μέχρι και αυτή την ώρα η βροχή δεν έχει σταματησει.

Το ποτάμι που περνά κάτω από την πλατεία έχει φουσκώσει και τα νερά παιρνούν από πάνω του !!!!

Και ο κεντρικός ραδιοθάλαμος του Ράδιο Καλλονή.Ωρα 01.10. Μόλις αποκατασταθούν οι ζημειές στον σταθμό θα σας ενημερώσουμε με πλήρες ρεπορτάζ.

πηγη: ΡΑΔΙΟ ΚΑΛΛΟΝΗ

 

Δείτε  φωτογραφίες  της επόμενης μέρας

 

Τεράστιες καταστροφές από την πλημμύρα στην Καλλονή.Τα λόγια και τα σχόλια είναι περιττά.Δείτε ένα δείγμα της καταστροφής.Να σημειώσουμε ότι είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό.Για τα αίτια και τις ευθύνες έχουμε καιρό να ψάξουμε.Τώρα προέχει να έπουλώσουμε τις πληγές μας χρονιάρες μέρες.

 

 

 

8888

Μοιράσου το άρθρο!