Κοινωνία

25/11/2011 - 16:27

up date Δελτίο Τύπου / Ξυλοκόπησαν τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Ηλία Κουνιαρέλλη

Τα προβλήματα καθαριότητας στη Μυτιλήνη έχουν δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις.
Θύμα των προβλημάτων αλλά και της γενικότερης κατάστασης έπεσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Λέσβου Ηλίας Κουνιαρέλλης. Πριν από λίγο (25-11-2011  μεσημβρινές ώρες ) στη  πλατεία Σαπφούς ( στις Κολώνες)   καταστηματάρχες ξυλοκόπησαν τον Αντιδήμαρχο. Το γεγονός ίσως να οφείλεται σε παρεξήγηση. Καταστηματάρχης της περιοχής μάζευε τα σκουπίδια που δεν μαζεύει ο Δήμος ....και ο Αντίδημαρχος Καθαριότητας θεώρησε καλό να του κάνει παρατήρηση!!! Ίσως να νόμιζε ότι ο καταστηματάρχης φταίει για την ανικανότητα του Δήμου στο τομέα καθαριότητας. Κουβέντα στη κουβέντα .... και ο καταστηματάρχης  συνεπικουρούμενος και από άλλους καταστηματάρχες  ξυλόκοπησε τον Αντίδημαρχο!  Ευτυχώς όχι άγρια ... Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το πλήθος από τα καφενείο  φώναζε : Δωσ του κι αλλο!!! Ο Αντίδημαρχος αμέσως απομακρύνθηκε από την Πλατεία για τις πρώτες βοήθειες . . . Τα σκουπίδια παρέμειναν... Ασφαλώς και τέτοια γεγονότα τα καταδικάζουμε αλλά θα πρέπει και η Δημοτική Αρχή να αναλογιστεί τις ευθύνες της. up date Διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα δίνει ο Ηλίας Κουνιαρέλλης Ο  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  πήγε  στην πλατεία για να ερευνήσει καταγγελία σύμφωνα με την οποία σκουπίδια είχαν κλείσει το δρόμο. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει άνοιξε τις σακούλες σκουπιδιών εντοπίζοντας από αποδείξεις τον παραβάτη!!! Κατά το κ. Κουνιαρέλλη παραβάτης ήταν καταστηματάρχης της περιοχής. Πήγε στο κατάστημά του και  και τον απείλησε με επιβολή προστίμων. Εκεί αρχίζει ο διαπληκτισμός και κατά τον κ. Κουνιαρέλλη έπεσε σε κολόνα   μετά από σπρώξιμο.  

up date  26-11-2011 To επίσημο Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Δ/νσης αναφέρει

Αλλοδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος της Μυτιλήνης, τραυμάτισε ελαφρά 55χρονο ημεδαπό, εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Λέσβου.

 Χθες (25-11-2011) απογευματινές ώρες, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης, πρόκληση ελαφρών σωματικών βλαβών σε βάρος 55χρονου ημεδαπού, εκπροσώπου της δημοτικής Αρχής του Δήμου Λέβου, από έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος διατηρεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια) σε κεντρικό σημείο της Μυτιλήνης.

 Νωρίτερα το ίδιο απόγευμα, ο αλλοδαπός, ύστερα από φραστικό επεισόδιο που είχε με τον 55χρονο ημεδαπό, τον απώθησε βίαια με τα χέρια με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει σε παρακείμενη τζαμαρία και να τραυματισθεί ελαφρά στο κεφάλι.

 Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και παρέμεινε για νοσηλεία.

 Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

  ----------------------------- την είδηση μετέδωσε πρώτο το Lesvosnews.net  στις 16:27  (25/11/2011)

Μοιράσου το άρθρο!