Κοινωνία

14/04/2011 - 07:33

Κίνδυνος θάνατος στην είσοδο της Καλλονής-Προκλητική αδιαφορία των υπευθύνων!

Το έκτρωμα που λέγεται Δήμος Λέσβου  είναι πλέον φανερό ότι έχει βαρέσει διάλυση. Όχι μόνο δεν έχουν να πληρώσουν τους εργαζόμενους , όχι μόνο δεν μαζεύουν τα σκουπίδια αλλά εκθέτουν και σε κίνδυνο τους πολίτες της Λέσβου. Εδώ και 2 εβδομάδες στην Καλλονή, δεξιά του δρόμου στην είσοδο της πόλης στο ύψος του Σούπερ Μάρκετ Μασούτης υπάρχει ένα ανοιχτό φρεάτιο!!! Στην αρχή για να μην πέφτουν μέσα αυτοκίνητα και πεζοί οι "υπεύθυνοι-ανίκανοι" έριξαν μέσα ένα κάδο σκουπιδιών ως σήμανση κινδύνου!!! Μετά από μία εβδομάδα ολοκλήρωσαν την σήμανση τοποθετώντας και κώνους γύρω από το κάδο σκουπιδιών!!! Και μην πει κανείς ότι είναι θέμα οικονομικό ....!!!! Βέβαια μπορεί να πει κάποιος ότι  ο δρόμος δεν είναι Δημοτικός αλλά Εθνική Οδός και ευθύνη έχει η Περιφέρεια....  Πολλά μπορεί να πει κάποιος και να παίξουμε το πινγκ-πονγκ ευθυνών!

Το ανοιχτό φρεάτιο βρίσκεται αμέσως μετά τη στροφή καθώς μπαίνουμε στην πόλη της Καλλονής. Δεν υπάρχει καμία σήμανση πριν τη στροφή και είναι ζήτημα χρόνου να συμβεί το ατύχημα!

Κατά τ' άλλα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο είχαμε κόντρα για το αν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης έχουν δικαίωμα δευτερολογίας. Και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να δικαιολογείται για το πρόβλημα χρόνου και την προσπάθεια φίμωσης της αντιπολίτευσης,   λέγοντας ότι έχουμε ένα Δήμαρχο που μιλάει πολύ.... ( Για άλλη μια φορά είμαστε άξιοι της μοίρας μας... Αυτούς ψηφίζουμε , αυτοί μας αξίζουν!!!! Καληνύχτα Λέσβο.... )

Κλικ στις  φώτο για να "απολαύσετε" τους υπεύθυνους άρχοντες αυτού του τόπου !!!

(αριστερή φώτο: το φρεάτιο όπως φαίνεται  κατά την έξοδο από την Καλλονή προς Μυτιλήνη)

(δεξιά φώτο : το φρεάτιο όπως φαίνεται κατά την είσοδο στην πόλη αμέσως μετά την στροφή)

Μοιράσου το άρθρο!