Κοινωνία

02/09/2011 - 13:26

Μετά το κράξιμό τους από τη Τηλεόραση Μυτιλήνης τώρα πάνε να βγούνε και λάδι !!! Και το ΘΡΑΣΟΣ έχει τα όρια του!!!

Προχθες βράδυ προβλήθηκε τηλεοπτικό ρεπορτάζ στην Τηλεόραση Μυτιλήνης για επικίνδυνη λακούβα που μένει ανοιχτή εδώ και καιρό στην περιοχή "Καμάρες". (έχουν υπάρξει τραυματισμοί πολιτών σύμωφνα με τις καταγγελίες) Σήμερα ο Δήμος Λέσβου αντι να ζητήσει συγνώμη  από τους Δημότες .... που έπρεπε να γίνει η καταγγελία για να ασχοληθεί με το θέμα... περνάει στην επίθεση και ουσιαστικά βρίζει τους Δημότες που έκαναν την καταγγελία! Προφανώς έχουν μάθει να ζούνε με λακούβες και μπαζώματα!!!  Είναι έγκλημα όταν ο Δημότης ζητά το αυτονόητο!!!!

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΘΡΑΣΟΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ?????

Αναλυτικα το Δελτίο Τύπου της ΝΤΡΟΠΗΣ του Δήμου Λέσβου!

Σήμερα στις 08.30 το πρωί ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Φ. Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Σωτήρη Μαρινάτο, πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο των εργασιών που εκτελούνται από τη ΔΕΥΑΛ στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Ματρικέττα–συνοικία Καμάρες στη Μυτιλήνη-, μετά την καταγγελία δύο δημοτών σε χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού κατά της ΔΕΥΑΛ. Σύμφωνα με την καταγγελία, συνεργείο της ΔΕΥΑΛ έσκαψε σε δύο σημεία του δρόμου, προσπαθώντας να αναζητήσει βλάβη διαρροής νερού,  αλλά, μετά το πέρας των εργασιών, μόνο επιχωμάτωσε το διανοιχθέν οδόστρωμα χωρίς να προβεί σε τσιμεντόστρωση, θέτοντας σε κίνδυνο τα παιδιά της γειτονιάς.

Κατά την αυτοψία ο Δήμαρχος Λέσβου  διαπίστωσε τα ακόλουθα:

«Στην προσπάθειά της η Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΛ να ανακαλύψει υπόγειες διαρροές νερού από το δίκτυό της, μετά από αναφορά κάποιου θιγόμενου ιδιοκτήτη κατοικίας, λόγω του επικλινούς-κατωφερούς εδάφους της περιοχής, έσκαψε δύο μικρά ορύγματα, διαπιστώνοντας τελικά ότι δεν πρόκειται καν για διαρροή από το δικό της δίκτυο. Κατά την αυτοψία, ιδιοκτήτης παντοπωλείου, ακριβώς στη συμβολή των δύο αυτών δρόμων, ο οποίος ρωτήθηκε από τον Δήμαρχο Λέσβου, απάντησε ότι μάλλον πρόκειται περί υπογείων νερών που δεν έχουν καμία σχέση με το δίκτυο της ΔΕΥΑΛ.

Στη συνέχεια, επειδή η Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΛ θα συνεχίσει την έρευνα, πραγματοποίησε προσωρινή επιχωμάτωση των δύο μικρών ορυγμάτων, διαστάσεων περίπου μισού τετραγωνικού μέτρου το καθένα. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Δυστυχώς, και στην περίπτωση αυτή επαληθεύτηκε η σοφή παροιμία που διδάσκει ότι: «Η τρίχα έγινε τριχιά» και εν προκειμένω».

Μοιράσου το άρθρο!