Κοινωνία

18/04/2011 - 23:49

"Να ζητήσει συγνώμη ο Αντιδήμαρχος Μήθυμνας από το Μανώλη Γλέζο"

Με αφορμή την παρεκτροπή του αντιδημάρχου Μήθυμνας (σημείωση lesvosnews: ο Αντιδήμαρχος Μήθυμνας  Λευτέρης Βογιατζής είπε  "μέχρι πότε θα εξαργυρώνει ο Μανώλης Γλέζος την σημαία που κατέβασε" ...... μιλάμε για τον ορισμό της πολιτικής μιζέριας και κακοψυχίας ) στην πρόσφατη πολύωρη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,σχετικά με τη παρουσία του Μανώλη Γλεζου σε εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση στο Πλωμάρι, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  «Αλλαγή Πορείας» Γιώργος Πάλλης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

Η παρουσία του αγωνιστή Μανώλη Γλέζου στο νησί μας δίνει την ευκαιρία, στις δύσκολες μέρες που βιώνει ο τόπος,  οι παλαιότεροι να θυμηθούν και οι νεότεροι να διδαχτούμε από έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με τους αγώνες και την αντίσταση του λαού μας για εθνική ανεξαρτησία, προκοπή και αξιοπρέπεια στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Ο Μανώλης Γλέζος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, με τους συνεχείς αγώνες του 70 και πλέον χρόνια τώρα. Οι αγώνες για ελευθερία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, δεν υπήρξαν ποτέ για τον Μανώλη Γλέζο «προϊόν εξαργύρωσης», παρά μόνον αφορμή για προσωπικές διώξεις, φυλακίσεις και εξορίες.Οι ποικίλλες «εξαργυρώσεις» έγιναν από ανθρώπους  που είτε ποτέ δεν αγωνίστηκαν, είτε ποτέ δεν πίστεψαν στους λαϊκούς αγώνες.

Καλούμε  τον κύριο αντιδήμαρχο να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την άστοχη δήλωση του και δηλώνουμε πως στηρίζουμε ενεργά την απόφαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλωμαρίου «Το Πόλιον» και του Δήμου Λέσβου, για την τιμητική παρουσία του Μανώλη Γλέζου στο νησί μας. 

------------------------------------

ΣΗΜΕΙΩΣΗ   Lesvosnews για το Γιώργο Πάλλη:

Ο  Μανώλης Γλέζος έχει γράψει την Ιστορία!  Δεν έχει ανάγκη από κανένα ανθρωπάκι και τη συγνώμη του! Εξάλλου ποιος είναι ο Αντιδήμαρχος Μήθυμνας?Τι έχει προσφέρει στον τόπο? Ποιος δίνει αξία σε λόγια μίζερα και κακόψυχα? 

 Κακός ασχολείστε με τέτοια άτομα... Μέσα από τις "μπαρούφες" τους μερικοί άνθρωποι  προσπαθούν να πάρουν αξία! Ας τους κρίνει ο κόσμος!

Μοιράσου το άρθρο!