Κοινωνία

30/08/2011 - 19:58

Σκληρή απάντηση Αναστασίας Αντωνέλη στα φαντάσματα που βλέπει το ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου η Πρόεδρος του Ν.Π. «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης» του Δήμου Λέσβου Αναστασία Αντωνέλη δηλώνει τα εξής:

«Στις 19 Αυγούστου 2011 και με αριθ. πρωτ. εισερχομένου στο Νομικό μας Πρόσωπο λάβαμε έγγραφο του Π.Ε.Κ. για τη χορήγηση στοιχείων και πληροφοριών σχετικά με τους παιδικούς σταθμούς. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα εντός 40 ημερών να απαντήσουμε. Σήμερα 30 Αυγούστου και ώρα 11 π.μ. τους απεστάλη με φαξ η απάντησή μας, δηλαδή 11 μέρες από τη λήψη της επιστολής τους και αμέσως μόλις επέστρεψε από την άδειά του ο ένας και μοναδικός υπάλληλος που διεκπεραιώνει την αλληλογραφία του Νομικού μας Προσώπου, αφού, ως γνωστόν, διαθέτουμε στο σύνολο 6 αποσπασμένους υπαλλήλους, εκ των οποίων οι δύο (2) απασχολούνται στην Ταμειακή Υπηρεσία και οι τρεις (3) στο Λογιστήριο.

Παράκληση θερμή: Ας μην ανακαλύπτουν φαντάσματα και σκοπιμότητες εκεί που δεν υπάρχουν. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τη διεκδίκηση της ομαλής λειτουργίας και στελέχωσης των παιδικών σταθμών για το καλό των συνδημοτών μας.».

Μοιράσου το άρθρο!