Κοινωνία

14/04/2012 - 11:07

Βίντεο: Αποδοκιμάσαν το Δημήτρη Βουνάτσο στο Πλωμάρι!!!

Ο Δημήτρης Βουνάτσος  πλήρωσε την εμμονή του να μιλάει παντού και πάντα... δε σεβάστηκε ούτε τον Επιτάφιο !!! Ο λαός του Πλωμαρίου  τον αποδοκίμασε!!!!
To plomarinews.gr αναφέρει:

Βράδυ μεγάλης Παρασκευής και όπως είθισται οι πιστοί είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου, περιμένοντας τη συγκέντρωση των τριών επιτάφιων. Παρόν ήταν αρκετοί πολιτικοί…

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος ήταν ο μόνος από τους παρευρισκομένους πολιτικούς ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει στο μικρόφωνο. Αμέσως ο αρκετοί από τους πιστούς τον αποδοκίμασαν εκφράζοντας έτσι την απογοήτευση για την κατάντια και τα προβλήματα του Πλωμαρίου. Για να είμαστε όμως δίκαιοι οι αποδοκιμασίες κατά πάσα πιθανότητα πάνε και στους περισσότερους αν όχι σε όλους τους παρευρισκόμενους πολιτικούς είτε αυτοί είναι της τοπικής αυτοδιοίκησης είτε όχι, εκφράζοντας την γενική αγανάκτηση προς το πολιτικό σύστημα. Άλλωστε κανένας από αυτούς δεν επιχείρησε να μιλήσει στο μικρόφωνο. Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου, Σταύρος Πολίτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Πλωμαρίου, κ. Κώστας Μουτζούρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεολόγος Πατερέλης και οι υποψήφιοι Βουλευτές κ.κ. Γιάννης Γιαννέλης και Παναγιώτης Καπάρας με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα. Στο πλήθος υπήρχαν και άλλοι πολιτικοί.

[vimeo http://vimeo.com/40324959] Η εικόνα του βίντεο είναι σκοτεινή, αυτό οφείλεται σε διακοπή ρεύματος και με την επαναφορά οι προβολείς δεν άναψαν αμέσως.

Μοιράσου το άρθρο!