Κοινωνία

24/09/2015 - 15:00

183 "μονάδες ζωής" στη Μυτιλήνη

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο (14-15-16 Σεπτεμβρίου) της 3ης φετινής Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας στην φιλόξενη αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου.

                    Και πάλι για την προετοιμασία και την διεξαγωγή της εργαστήκαν δεκάδες ερασιτέχνες μέλη του Συλλόγου μας. Προσήλθαν 240 συμπολίτες μας από τους οποίους έδωσαν αίμα οι 183 και από αυτούς 45 είναι νέοι αιμοδότες δίνοντας μία σημαντικότατη ανάσα στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας ώστε να αντιμετωπίσει χρόνια και έκτακτα προβλήματα συνανθρώπων μας.

                    Θέλουμε να επισημάνουμε ότι η προσέλευση των συμπολιτών μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου προκειμένου να προσφέρουν αίμα για τον άγνωστο συνάνθρωπό τους, δεν ήταν η αναμενόμενη. Σε αυτή την Αιμοδοσία οι νέοι που ήρθαν να αιμοδοτήσουν ήταν λιγότεροι από άλλες φορές γεγονός που μας προβληματίζει.

                    Οι ανάγκες βέβαια σε αίμα είναι κάθε χρόνο και περισσότερες, χωρίς ο αριθμός των αιμοδοτών να αυξάνεται σημαντικά. Ενισχύστε τις προσπάθειες μας, πέστε μας τη γνώμη σας για κάθε δυνατή βελτίωση των δραστηριοτήτων μας με την ενεργή σας συμμετοχή.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!