Κοινωνία

09/07/2015 - 17:12

24 μονάδες ζωής στη Θερμή Λέσβου

Α

ξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους 28 εθελοντές που προσήλθαν χτες στο Γυμνάσιο Πύργων Θερμής να αιμοδοτήσουν παρά την αφόρητη ζέστη.

Από αυτούς αιμοδότησαν οι 24 συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων υγείας συντοπιτών μας. Με αυτονόητο ότι κάθε μονάδα αίματος που προσφέρεται είναι υπερπολύτιμη και ανεκτίμητη οι εθελοντές αυτοί δείχνουν το δρόμο στους συγχωριανούς τους (Θερμής, Κώμης, Μυστεγνών, Νέων Κυδωνιών, Πηγής, Πύργων Θερμής) ώστε χωρίς αναβολή να γίνουν και αυτοί εθελοντές αιμοδότες.

Επίσης, οφείλουμε να επιβραβεύσουμε τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας της περιοχής που προετοίμασαν αυτή την Αιμοδοσία, όπως επίσης και τον γιατρό κ. Νίκο Χρυσαφίδη, τις νοσηλεύτριες του Σταθμού Αιμοδοσίας, την διεύθυνση του Γυμνασίου Πύργων Θερμής που διέθεσε το φιλόξενο χώρο του και τον Σύλλογο Γυναικών Θερμής για την όλη βοήθειά τους.

Για μεγαλύτερη συμμετοχή στο μέλλον ιδιαίτερα ενθαρρυντική είναι η ένταξη 10 νέων μελών νεαρής ηλικίας που πρόθυμα και γενναιόδωρα προσέφεραν το αίμα τους.

Μοιράσου το άρθρο!