Κοινωνία

21/02/2014 - 11:15

3 τόνοι τρόφιμα από τη Λέσβο στην Κεφαλονιά

Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, γίνεται γνωστό ότι εστάλησαν χθες Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2014, στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς, τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου μετά από πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου και Προέδρου του Οργανισμού, κας Αναστασίας Αντωνέλλη.

Συγκεκριμένα, απεστάλησαν συνολικά τρείς (3) τόνοι τρόφιμα που περιείχαν νερά, γάλατα, κονσέρβες, ζυμαρικά, όσπρια κ.α. Η εν λόγω ποσότητα τροφίμων προήλθε από δωρεές πολιτών της Μυτιλήνης και της Δημοτικής Ενότητας Μήθυμνας.

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, κα Αναστασία Αντωνέλλη, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους πολίτες που ανταποκρίθηκαν σ’ αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς, προκειμένου να σταθούμε αλληλέγγυοι στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κεφαλονιάς, με είδη άμεσης ανάγκης, επισημαίνοντας ότι για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε ο ανθρωπιστικός πολιτισμός μας.

 

Μοιράσου το άρθρο!