Κοινωνία

01/12/2020 - 20:05

30η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ευεργέτουλα,

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/11/20 η 3η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας για φέτος και η 30η συνολικά απο την ίδρυση του.

Ο σύλλογος μας μετρά 10 χρόνια κοινωνικής προσφοράς και δράσης με 1550 μονάδες αίματος. Ένα ανεκτίμητο δώρο των εθελοντών αιμοδοτών του συλλόγου μας στους συνανθρώπους μας.

Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν λόγω της πανδημίας,οι εθελοντές αιμοδότες μας, προέβαλλαν για μία ακόμη φορά πάνω απο τον φόβο τους, την ανθρωπιά και την αγάπη για τον συνάνθρωπο, γνωρίζοντας πως η προσφορά τους αυτή, είναι αναγκαία τώρα, περισσότερο από ποτέ .

Εκδήλωσαν ενδιαφέρον 60 άτομα για να αιμοδοτήσουν, απο τους οποίους οι 45.

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους!!!!!

Ευχαριστούμε επίσης τους γεν.ιατρούς κ.Γουρνά Παγώνα, την κ.Χ Παρασκευά Νέλη καθώς και την κ.Μίνα Πανουσάκη, που έφεραν επιτυχώς σε πέρας την αιμοδοσία μας ,καθώς και το προσωπικό του σταθμού της Αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας για τις υπηρεσίες του .

Ευχόμαστε σε όλους τους αιμοδότες μας και σε όλο τον κόσμο να είναι υγιείς,να προσέχουν πολύ αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο και να συνεχίσουν να προσφέρουν αγάπη και ζωή σε όσους το έχουν ανάγκη!

 

Καλές γιορτές με υγεία!!!!!

 

Μοιράσου το άρθρο!