Κοινωνία

21/11/2022 - 07:50

33 μονάδες ζωής από την Αγιάσο

Έγινε την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022, στο Γυμνάσιο Αγιάσου η 19η τακτική Εθελοντική μας Αιμοδοσία. Προσήλθαν τριάντα πέντε (35) εθελοντές, απ’ τους οποίους αιμοδότησαν τελικά οι τριάντα τρεις (33), ανάμεσα στους οποίους και δυο (2) νέοι εθελοντές αιμοδότες. Τους καλωσορίζουμε στην Ομάδα μας και τους ευχόμαστε το σημερινό βάπτισμα πυρός να γίνει εφαλτήριο για πολλές ακόμα μελλοντικές εθελοντικές αιμοδοσίες.  

Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς Θωμαΐδα Ζηνόβιου και Αντρέα Θεοχάρη, τις νοσηλεύτριες του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Φωτεινή Κυριακού, Δήμητρα Βέτσικα και Ευαγγελία Σωτηρχέλλη,  τον οδηγό Ιωάννη Καλπάκα και τον βοηθό Γεώργιο Πετρέλλη, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας.

Ευχαριστούμε επίσης τους Διευθυντές του Γυμνασίου και Λυκείου Αγιάσου και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Μυτιλήνης που στήριξαν, όπως πάντα, την κοινωνική μας πρωτοβουλία.

Οι εθελοντές που αιμοδότησαν σήμερα πήραν δώρο από ένα μπλουζάκι, προσφορά των Νικολάου Π. Μαϊστρέλλη και Γρηγορίου Π. Δελόγκου, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για τις  χορηγίες τους. Τα υπόλοιπα μπλουζάκια θα δίνονται δωρεάν στους εθελοντές που θα αιμοδοτήσουν στη συνέχεια (πλην αυτών που αιμοδότησαν σήμερα). 

Όσοι για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σήμερα, μπορούν να το κάνουν στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Μυτιλήνης το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας μας.

Μοιράσου το άρθρο!