Κοινωνία

30/03/2012 - 16:44

36.000 ευρώ για κινητά στο Δήμο Λέσβου !!! Είναι πολλά;

yle="text-align:justify;">Αγαπητέ Δημότη της Λέσβου ,
μάθε ότι το 2012 θα πληρώσεις 36.000  ευρώ για κινητά του Δήμου Λέσβου.
Κάποτε αυτό το πόσο δεν φαινόταν υπερβολικό...στην εποχή όμως του ΔΝΤ ίσως να είναι πρόκληση!
Μια μικρή έρευνα αν κάνει κάποιος στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα δει ότι υπάρχουν δεκάδες προγράμματα που προσφέρουν στους συνδρομητές απεριόριστη επικοινωνία με 15 ευρώ το μήνα.
Βέβαια οι εταιρείες κινητές τηλεφωνίας σε οργανισμούς και φορείς προσφέρουν ακόμη χαμηλότερες τιμές. (παράδειγμα η wind  και το πρόγραμμα που έχει για στρατιωτικούς με 2 ευρώ το μήνα)
Το ποσό των 36.000 ευρώ το χρόνο δείχνει ότι κανείς από το Δήμο Λέσβο δεν έκανε έρευνα αγοράς. Αν έκανε θα έβλεπε ότι με το 1/5 των χρημάτων θα μπορούσαν να συνομιλούν όλοι οι Αντιδήμαρχοι , πρόεδροι , υπεύθυνοι οργανισμών κτλ.
Βέβαια η σκέψη να πληρώνουν το κινητό από την τσέπη τους  δεν υπάρχει...εδώ στην Ελλάδα έχουμε άλλα ήθη!

Ευχόμαστε οι Δημοτικοί άρχοντες να μη μιλάνε και τόσες πολλές ώρες στα κινητά και πάθει τίποτα ο εγκέφαλός τους.... ανησυχούμε όχι μόνο για την τσέπη μας αλλά και για την υγεία τους !!!

Και επειδή κάποιοι θα μας κατηγορήσουν για λαϊκισμό τους λέμε ότι δεν είναι τεράστιο θέμα  το ποσό των  36.000 ευρώ αλλά το γεγονός ότι κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να κάνει μια έρευνα αγοράς. Εγγράφουμε μια δαπάνη 36.000 ευρώ και τελειώνουμε...

Που να μάθουν οι δημοτικοί άρχοντες ότι υπάρχουν και προγράμματα για δωρεάν κλήσεις...  αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα για τους σωτήρες του Δήμου Λέσβου....!!!!

Δείτε την απόφαση:

Μοιράσου το άρθρο!