Κοινωνία

02/11/2015 - 09:44

40 μαμάδες της Μυτιλήνης έστειλαν το δικό τους μήνυμα

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού διοργανώθηκε από την ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Λέσβου, σήμερα Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 στις 11:00 το πρωί, μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό, όπου συμμετείχε η πόλη μας για τρίτη συνεχόμενη φορά!

Στο Δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης συγκεντρώθηκαν πάνω από 40 μανούλες αψηφώντας τον περίεργο καιρό και παρευρέθησαν στη γιορτή για τον ταυτόχρονο πανελλαδικό δημόσιο θηλασμό, όπου στις 12 το μεσημέρι έγινε η καταμέτρηση και θήλασαν γύρω στα 25 βρέφη και νήπια.

Παρούσες ήταν και διδυμομανούλες, λεχώνες, έγκυες αλλά και μητέρες που κάνουν tandem και θηλάζουν δύο παιδάκια με διαφορετική ημερομηνία γέννησης, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ο θηλασμός είναι εφικτός με επιμονή και θέληση. Το φετινό μήνυμα της δράσης του “Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού” που πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην χώρα μας, σε 54 πόλεις στην Ελλάδα συν το Λονδίνο είναι: «Θηλασμός και Εργασία: Μπορεί να Δουλέψει!»

 

 

 

πηγη/ φωτογραφίες: Lesvoscalendar.gr

Μοιράσου το άρθρο!