Κοινωνία

31/03/2021 - 07:33

45 χέρια έσφιξαν τη γροθιά τους ... στο Κάτω Τρίτος

45 χέρια έσφιξαν τη γροθιά τους την εβδομάδα που μας πέρασε για να δώσουν ζωή κι ελπίδα σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27 Μαρτίου στο Κάτω Τρίτος η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας με τη συμμετοχή και το βροντερό παρόν κυρίως νέων συντοπιτών μας. Η χαρά μας που σε μια πολύ δύσκολη στιγμή ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας είναι πραγματικά απερίγραπτη. Συνολικά προσήλθαν 50 άτομα.

Ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση και τη συγκινητική υποστήριξη τον πρόεδρο της κοινότητας Κάτω Τρίτους τον κο Πολυχρόνη Θεόδωρο, που ήταν παρών καθ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη μας.

Η ομάδα των γιατρών ο κος Κόκορης Γεώργιος, ο κος Μουσελίνης Θεόδωρος και το νοσηλευτικό προσωπικό του σταθμού της αιμοδοσίας για άλλη μια φορά ήταν υπέροχοι!!! Φωτεινή, Γιώργο, Δήμητρα σας ευχαριστούμε!!!!

Δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια πάντα οι φίλοι μας από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα ηλεκτρονικά μέσα των Κοινοτήτων, που σε αυτές τις δύσκολες  συνθήκες επικοινωνίας με  τα  μέλη  μας, προβάλλουν  τις Αιμοδοσίες μας.

Και φυσικά όλοι αυτοί που με τις προσφορές τους δίνουν μια ευχάριστη νότα στις αιμοδοσίες μας.

Ευχαριστούμε Μαρία, Πόπη, Κατερίνα, Βίκυ, Μερόπη, Chantal.

 

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Ιούλιο στο Ίππειος. Να είστε όλοι καλά να προσέχετε την υγεία σας.

 

Για το ΔΣ

Σίμου Εμμ. Ιωάννα

Μοιράσου το άρθρο!