Κοινωνία

03/12/2019 - 04:54

51 μονάδες ζωής στην 27η Εθελοντική Αιμοδοσία Ευεργέτουλα

27η Εθελοντική Αιμοδοσία Ευεργέτουλα στο πολύκεντρο Ιππείου.

 Το Σάββατο,30/11/19  ολοκληρώθηκε  η 3η  εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας, για το 2019,με την συμμετοχή παλιών και νέων εθελοντών. 

  Ενθαρρυντική  για το μέλλον  του  συλλόγου μας,η συμμετοχή νέων ηλικιακά εθελοντών!

Νέα  άτομα που με πείσμα και θέληση  ξεπέρασαν τους όποιους φόβους  είχαν για την διαδικασία της  αιμοληψίας. Στο πρόσωπό τους ζωγραφισμένη  η χαρά και η ικανοποίηση της προσφοράς!!!

 Απο τους 63 εθελοντές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να αιμοδοτήσουν  τα κατάφεραν  οι 51.  Μια πολύ καλή  συμμετοχή  αναλογιζόμενοι την δύσκολη περίοδο  που διανύουμε με τον περισσότερο  κόσμο  να ασχολείται με την ελαιοσυγκομιδή στο νησί μας.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον την επίδειξη πρώτων βοηθειών απο τα μέλη της ομάδας διάσωσης!

Τους  ευχαριστούμε θερμά και για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικού  σεμιναρίου με θέμα" Πρώτες βοήθειες " στο δημοτικό σχολείο  Ιππείου,πρίν  λίγες μέρες.  

Η ανταπόκριση τους  ήταν και  πάλι  άμεση  στο κάλεσμά μας!

  Ευχαριστούμε τόσο  τους γιατρούς μας  τον κ.ΤΣΕΜΠΕΤΖΗ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ  και την κ.ΜΑΛΚΟΤΣ ΜΠΕΛΚΙΣ  που έφεραν  σε πέρας  με επιτυχία  την χθεσινή μας αιμοδοσία,όσο και το προσωπικό  της αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας για την ευσυνειδησία τους.

  Το παρόν έδωσαν και μέλη  της ΛέσχηςΤετρακίνησης Λέσβου ,τους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους και ελπίζουμε στην στήριξη τους και σε επόμενες  εθελοντικές αιμοδοσίες.

Ευχαριστούμε θερμά  τον σύλλογο  Νεφροπαθών για την υποστήριξη του και την βοήθεια που  μας προσέφερε για την διοργάνωσή της αιμοδοσίας μας.

 Συνεχίζουμε ακούραστα!!!

Καλές γιορτές  με υγεία  ευχόμαστε  σε όλους σας!!!!

Μοιράσου το άρθρο!