Κοινωνία

29/11/2015 - 20:40

52 «μονάδες ζωής» στην Αγιάσο (φωτογραφίες)

ΔΕΗ

ΠΑΑ

Σήμερα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και ώρες 8:30 πμ - 3:30 μμ, η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου πραγματοποίησε την 5η Εθελοντική Αιμοδοσία της στο Γυμνάσιο Αγιάσου. Προσήλθαν 67 εθελοντές, από τους οποίους αιμοδότησαν τελικά οι 52, μια καλή συγκομιδή, δεδομένων των συνθηκών (ο καλός καιρός μετά από τις πρόσφατες βροχές ανάγκασε πολλούς εθελοντές να πάνε στο λιομάζωμα και στο μεροκάματο).

Ευχαριστούμε θερμά:
Το Σταθμό Αιμοδοσίας του ΒΟΣΤΑΝΕΙΟΥ Νοσοκομείου Μυτιλήνης για την εποικοδομητική συνεργασία και ιδιαίτερα τον τέως Προϊστάμενο της Μονάδας Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Βασίλη Μακαρώνη, την αγροτική μας γιατρό Ιφιγένεια Στίγκα, το νοσηλευτικό προσωπικό (Φωτεινή Κυριακού, Γεωργία Ανδρέου, Θεόδωρο Κολοκούρα) και τον οδηγό Μιλτιάδη Γρ. Τσουκαρέλλη. 
Το Γυμνάσιο – Λύκειο Αγιάσου, τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου και τη Σχολική Επιτροπή Δήμου Λέσβου για την παραχώρηση των σχολικών χώρων που θα φιλοξενήσουν την Αιμοδοσία.
Τους χορηγούς καταστηματάρχες της Αγιάσου Μπουρλή Θεοφάνη, Ορφανό Ιωάννη, Σουσαμλή και ΣΙΑ Ο.Ε., Ταράνη Δημήτριο και Τζανή Γεώργιο, για την προμήθεια των απαραίτητων κερασμάτων (αλμυρών, χυμών κλπ).
Τα έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά ΜΜΕ και την Τηλεόραση Μυτιλήνης που συμβάλλουν πάντα στην καλύτερη δυνατή προβολή της Αιμοδοσίας.
Τον ακούραστο και πρωτοπόρο Γραμματέα της Επιτροπής Ενίσχυσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας Λέσβου, Δημήτρη Μπουρνού, για την αμέριστη βοήθειά του στην οργάνωση της Αιμοδοσίας. 
Την Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Προληπτικής Ιατρικής Ευεργέτουλα, Ιωάννα Σίμου, για τη βοήθειά της. 
Όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και εκπλήρωσαν για άλλη μια φορά το ανθρωπιστικό τους χρέος!
Όσοι δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σήμερα, μπορούν να μεταβούν με την πρώτη ευκαιρία στο ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο Μυτιλήνης και να δώσουν αίμα στο Σταθμό Αιμοδοσίας, φροντίζοντας οι μονάδες αίματος να καταχωριστούν υπέρ της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου.
Σύντομα θα συνεδριάσει το Συντονιστικό μας όργανο για να αποφασίσει τις επόμενες δράσεις μας μέχρι την επόμενη Αιμοδοσία (εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας μέχρι τέλη Γενάρη, προληπτικές εξετάσεις χοληστερίνης, σακχάρου κλπ).
Στηρίξτε την προσπάθειά μας, που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, προθυμία και αποδοτικότητα.
Γίνετε ΧΟΡΗΓΟΙ ΖΩΗΣ !!!

Μοιράσου το άρθρο!