Κοινωνία

10/06/2019 - 07:07

59 μονάδες ζωής από την Αγιάσο

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στο Γυμνάσιο Αγιάσου έγινε με επιτυχία και η 12η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών και Προληπτικής Ιατρικής Αγιάσου. Προσήλθαν 64 εθελοντές εκ των οποίων αιμοδότησαν τελικά οι 59.

Ευχαριστούμε θερμά τους αγροτικούς γιατρούς Λουίζα Αβράμη και Ιωάννη Μαυρογένη, τις νοσηλεύτριες του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης Φωτεινή Κυριακού, Ουρανία (Ράνια) Σπυρέλη και Ελένη Κιαβουρίδου και τον οδηγό Ιωάννη Καλπάκα, που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας.

Ευχαριστούμε επίσης τη Διεύθυνση του Γυμνασίου Αγιάσου, τη Σχολική Επιτροπή Δήμου Λέσβου και τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου που στηρίζουν τις κοινωνικές μας πρωτοβουλίες, καθώς και την Τούλα Μακρέλλη και την Διαμάντω Ρουγκέλλη για τις χορηγίες τους (τροφοδοσία).

Οι εθελοντές, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν σήμερα, θα το κάνουν στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο το επόμενο διάστημα με τη βοήθεια της Ομάδας μας.

 

δ

 

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΓΙΑΣΟΥ

 

Μοιράσου το άρθρο!