Κοινωνία

06/11/2015 - 11:26

8 υπέροχες φωτογραφίες της Λέσβου για καλό σκοπό - Αγοράστε, βοηθήστε

Διατίθενται προς πώληση 8 αυθεντικά prints από αγαπημένα μου έργα με θέμα το πανέμορφο αστικό τοπίο της Λέσβου σε διάσταση: 60×40 cm.

Η εκτύπωση γίνεται σε υψηλής ανάλυσης και ποιότητας "art" καμβά Γερμανικής προέλευσης.

Η τιμή τους είναι στα 50 ευρώ το ένα. Αν κάποιος θέλει μεγαλύτερη διάσταση εκτύπωσης είναι εφικτό αυτό να γίνει μετά από συννενόηση με προσωπικό μήνυμα. Επίσης, οποισδήποτε επιθυμεί την εκτύπωση οποιαδήποτε άλλου έργου από αυτά που εκτίθενται στο προσωπικό μου προφίλ στο FB είναι εφικτό να γίνει.

100% των εσόδων θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων τις μέρες των Χριστουγέννων.

Αξίζει τον κόπο να μια τέτοια κίνηση προς τους συνανθρώπους μας και πολύ περισσότερο για τα παιδιά αυτά. Τα έργα θα παραδοθούν προσωπικά από μένα την παραμονή Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι "στο χωριό του 'Ολοι μαζί". Οι αποδείξεις από την αγορά τροφίμων θα αναρτηθούν στο προσωπικό μου προφίλ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο6944704420, e-mail: ko_stam@yahoo.gr, ή με προσωπικό μήνυμα στο FB

 

Κώστας Σταματέλλης

 

ΥΓ Σε περίπτωση που υπάρχει ζήτηση για τις ίδιες φωτογραφίες θα γίνει τύπωση επιπλέον αντιτύπων. Στόχος η συγκέντρωση όπως είπαμε παραπάνω χρημάτων για καλό σκόπο.

Μοιράσου το άρθρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ