Κοινωνία

19/09/2013 - 22:05

Αδέσποτα σκυλιά κατασπάραξαν κατσίκες - Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Μανταμάδο

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ - ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Προς ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ για τη ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ
(υπάρχει …προστασία για τους ανθρώπους του μόχθου;)

Κύριοι,
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να καταγγείλουμε, για μία ακόμη φορά, προς κάθε αρμόδιο μερικά από τα δεκάδες περιστατικά που έχουν συμβεί από αδέσποτους σκύλους τον τελευταίο καιρό, χωρίς να είναι και τα μοναδικά κρούσματα. Άλλωστε τέτοιες καταγγελίες έχουμε κάνει και κατά το παρελθόν, Αποτέλεσμα, το πρόβλημα καθημερινά να λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας  αφού κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί.
Συγκεκριμένα και υπεύθυνα μας πληροφόρησαν και σας καταγγέλλουμε:
1.    Πριν λίγες μέρες κατασπάραξαν 2 κατσίκες, ενός βιοπαλαιστή.
2.    Καθημερινά έχουμε καταγγελίες για επιθέσεις σε άτομα που επισκέπτονται το νεκροταφείο, τον Ταξιάρχη και τον παρακείμενο χώρο της εκκλησία από την αγέλη των σκύλων που εκτρέφεται εκεί, προκλητικότατα, από συγκεκριμένο «ζωόφιλο» ιερέα.
3.    Σας καλούμε να κάνετε επιτόπια έρευνα, όχι μόνο σε συγκεκριμένο καφενείο της πλατείας, αλλά ρωτήστε ανοιχτά τους κατοίκους να σας πούνε υπεύθυνα, αν βέβαια έχετε αυτιά να ακούσετε και θέληση να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που έχουμε.
Γι’ αυτό και υπεύθυνα σας δηλώνουμε ότι οι κάτοικοι είναι ανάστατοι γιατί κανένα μέτρο δεν έχει ληφθεί μέχρι σήμερα για την προστασία της περιουσίας αλλά και της σωματικής τους ακεραιότητας από τις επιθέσεις των αδέσποτων σκύλων, παρά τις συνεχείς καταγγελίες που έχουν γίνει.
Κύριοι
Σας προειδοποιούμε:
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ;
ΕΚΤΟΣ ΚΙ  ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ και ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ

Με αγανάκτηση
Ο Πρόεδρος                                                                                 

Παν. Σταμάτης

Μοιράσου το άρθρο!