Κοινωνία

09/12/2015 - 11:59

Αγώνας με πολλά μηνύματα - Ευχαριστίες από το Σύλλογο Αιμοδοτών Μυτιλήνης

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης  ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παλλεσβιακού για την πρόσκληση να συμμετάσχει σε αυτή του την φιλανθρωπική προσπάθεια και για την άριστη  συνεργασία.

 


Ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο Μυτιλήνης.

Διοργανώθηκε συμβολική αιμοδοσία στο ιατρείο του γηπέδου όπου συλλέχτηκαν 6 φιάλες αίματος που απευθύνονται για να ανακουφιστούν  παιδάκια με δύσκολες ασθένειες. Τα αίματα που «μαζεύτηκαν» είναι αίματα αγάπης.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Μάρκου Σεφερλή για την ευαισθησία τους σε θέματα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και για την προθυμία τους να «δώσουν» μηνύματα για την εθελοντική αιμοδοσία  μπροστά στον φακό της  digaPictures για την δημιουργία τηλεοπτικού μηνύματος που θα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε μέσα στη νέα χρονιά.
Και φυσικά ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παύλο Αβαγιανό  που με την παρουσία του σφράγισε την ποιότητα των συνεντεύξεων.  

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας 14, 15, 16 Δεκεμβρίου 2015 στην προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία μας, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Λέσβου, πρωί - απόγευμα.
          
             Το  Δ.Σ του Συλλόγου         
 

Μοιράσου το άρθρο!