Κοινωνία

11/02/2019 - 16:06

"Aλλαγή φρουράς" με σύντομη ημερομηνία λήξεως στην 98 ΑΔΤΕ (φωτο)

Στο σημερινό Ταξίαρχο Υποδιοικητή της 98 ΑΔΤΕ Δημήτριο Βακεντή παρέδωσε σήμερα 11-2-2019 ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος Σταύρος Τσερπές.

Το  Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) έκρινε  πριν απο μερικές ημέρες ως ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του για τον Σταύρο Τσερπέ που υπηρέτησε για δύο χρόνια στη στρατιωτική διοίκηση της Λέσβου.

Ο νέος Δ/ητης της 98 ΑΔΤΕ αναλάμβανει καθήκοντα μέχρι τέλος Μαρτίου που θα ολοκληρωθούν οι κρίσεις των αξιωματικών.

 Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο ΣΧΗ (ΠΖ) Μαυρομιχάλη Κυριακού στην Παγανή παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Ο απερχόμενο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ αναφέρει σε μήνυμά του:

«Με τον ευδόκιμο τερματισμό της σταδιοδρομίας μου και την επικείμενη αποχώρηση μου από τη Λέσβο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους του νησιού από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αγαστή συνεργασία και την αγάπη που εισέπραξα κατά τη διάρκεια των δύο ετών που διατέλεσα Διοικητής της 98 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ».
Υπόσχομαι ότι θα κρατήσω βαθιά χαραγμένα στη μνήμη μου και τα δύο αυτά χρόνια, διότι η γεωγραφία του νησιού καθώς και οι κάτοικοι αυτού με οδήγησαν σε υπέρτατα και υπερβατικά συναισθήματα.
Εάν ποτέ χρειαστεί είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω και ως απλός στρατιώτης, για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε οτιδήποτε χρειασθεί το νησί μας».

 

Μοιράσου το άρθρο!