Κοινωνία

16/12/2013 - 23:25

Άμεση ανάγκη για τρόφιμα στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» Μυτιλήνης

Α

πό τον  Οργανισμό «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου» ανακοινώνεται ότι:

          Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι εδώ και ένα μήνα ξεκίνησε αθόρυβα και λειτουργεί «Κοινωνικό Παντοπωλείο» στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού μας, Αγίας Ειρήνης 10 στη Μυτιλήνη, το οποίο λειτουργεί με την συνδρομή και χορηγία Συλλόγων, φορέων και  ιδιωτών.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει, ζητάμε την στήριξη και την χορηγία σε τρόφιμα απ’ όσους έχουν την δυνατότητα και την διάθεση προσφοράς.

          Επίσης στα γραφεία του Οργανισμού μας συνεχίζεται η παραλαβή   αιτήσεων επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δημότες μας έχει γίνει διακοπή και είναι δικαιούχοι των προνοιακών και κοινωνικών δομών του Δήμου μας. Δηλαδή όσοι από τους συνδημότες μας είναι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων, δικαιούχοι του κοινωνικού μας ιατρείου και του συσσιτίου που πραγματοποιεί ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου. Όσοι δε από τους συνδημότες μας δεν κατοικούν στην πόλη της Μυτιλήνης μπορούν να καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους (αντίγραφο ταυτότητας, αντίγραφο λογαριασμού της ΔΕΗ και υπεύθυνη δήλωση ότι τους έχει γίνει διακοπή και  είναι δικαιούχοι σε μια από τις κοινωνικές δομές που προαναφέραμε), στις κατά τόπους Δημοτικές Ενότητες.

Μέχρι σήμερα σε οκτώ δημότες μας δικαιούχους των δομών μας, οι οποίοι κατέθεσαν σχετικό αίτημα, έχει δρομολογηθεί σε συνεργασία με την ΔΕΗ η επανασύνδεση των παροχών τους.

Μοιράσου το άρθρο!